95 procent rabatt på Steam.

Om man ska vara korrekt kan ingenting vara nästan gratis. Antingen kostar det pengar eller så är det, just det, gratis. I fallet Alien: Isolation på Steam just nu är det dock fasligt nära att vara nästan gratis. 95 procents rabatt gör prislappen syndigt röd och 20 kronor är förstås rena rama rånet.

Så istället för en svalkande glass kan du unna dig ett isande skräckspel.

"Men min kropp är ju redo för Alien: Isolation 2!", säger du. Tyvärr har de senaste åren varit tunga för de som hoppas att Creative Assembly ska få chansen att utveckla en tvåa. En sådan är inte på gång och även om vi fick Amanda Ripley-comeback i Alien: Blackout så var det ett mobilspel.

Skicka en rättelse
Ja det är ju så med de flesta tjänsterna. De fungerar j-igt bra... tills de inte gör det. Då föredrar jag att kunna kontakta en svensk bank (inte för att man är så förtjust i dem heller, men de svarar i alla fall) och inte jaga Palpal som sagt. Förstår... 29/04 @ulrik.borg: Ah! Det där är ju riktigt dåligt och trist. Jag älskar Paypal för att jag slipper just gå och hämta plånboken varje gång jag ska betala något. Sen är det riktigt skönt att använda Paypal på fishy sidor och att t.ex. Steam inte ska stå och... 29/04 Hur missade jag det här =/ 29/04 I mitt fall för att de inte svarat på något av mina försök att få kontakt med dem efter att mitt konto blivit kapat av en kinesisk typ. Nu hade jag tack och lov inget kontokort kopplat till dem, men förutom UBISofts kundtjänst har jag nog inte stött på... 28/04 Paypal. Förstår inte varför man inte använder det. Det är typ världens svar på Swish. 28/04 Konstigt nog så tyckte jag personligen att androiderna var betydligt läskigare än Xenomorphen😄. Jag kanske är helt ensam om det..? 28/04 Ja, har inte ens "vågat" spela klart det. Resident Evil 7 är ju läbbigt men jag tror nog fan Aliem Isolation slår det ändå- 28/04 Wow denna dlc har jag helt missat, nu vet jag vad jag ska göra i helgen. Tack för tippset!! 28/04 Nu när man närmar sig 40 så känner jag att man alldrig varit mer kräsen vad gäller spel. Men detta spel är så bra på flera punkter. Och jag kan lova att ingen spelat något liknande. Om det finns något liknande dock så säg gärna till för jag har spelat... 28/04 Är man som jag ett riktigt fan av den första filmen är DLC'n Crew Expendable ett helt ovärderligt tillägg till ett redan underbart spel; Originalskådespelarna anlitades till att göra rösterna till sina gamla karaktärer och man får spela som en av dem... 28/04