Våras det för vikingarna?

Det har flera gånger ryktats om att Assassin's Creed härnäst tar oss till vikingatiden, men ryktena har samtidigt vinglat betänkligt. Nåväl, vi alla kan nog vara säkra på att det blir fler Assassin's Creeds. Dock har det varit ganska skakigt hos Ubisoft på sistone som, efter Breakpoint-besvikelsen, drog i nödbromsen och försenade Watch Dogs Legion, Gods & Monsters och Rainbow Six Quarantine, samtidigt som man påstås gör rejäla omstruktureringar.

Med detta sagt borde ju förseningarna rimligen skjuta fram nästa Assassin's Creed. Eller...?

Kanske inte. Enligt renommerade branschläckaget Shinobi602 vet han när nästa Assassin's Creed kommer att avslöjas. Dessutom svarar han jakande på om det är snart. Ganska "snart" är det datumen som tidigare rymde E3 2020, som bekant ställs in i år på grund av rådande coronakris. Dock var Ubisoft snabba med att (snudd på) bekräfta ett digitalt event istället för E3-show.

Med tanke på att Ubi ska släppa fem storspel innan april nästa år får de lägga på ett kol.

Skicka en rättelse
Agreed! Älskade Wildlands och förstår inte hur man kan sabba en uppföljare så mycket som de lyckades göra med Breakpoint, kontrollerna är hemska och gameplay är hjärndött. De måste haft beta testare som sagt att sett sög men då var det försent eller nåt... 28/04 Hopas de tonar ner grinden från Oddysey. Första timmarna var otroligt bra innan storyn låser sig bakom en enformig grind av samma skit. Kunde inte ta mig vidare tillslut, hade inte roligt överhuvudtaget. 28/04 Om det nu blir vikingatiden så ser jag två möjliga situationer. Det ena är att det blir relativt "kalt" om det ska utspela sig på hemmaplan, mycket småhus och hoppande mellan träd. En given lösning som jag hoppas att Ubisoft skulle använda sig av, är... 28/04 Vikingatiden hade väl vart ok. Men skulle det bära av mot skandinaviska länderna hade jag nästan hellre hoppats på 1800 tal. Skulle älska uppleva våra huvudstäder på det sättet 28/04 Rom Augustus ffs! Vikingatiden kan aldrig bära 150 timmars spel. 28/04 Hoppas verkligen att man gör något åt optimeringen i detta spel. Origins tycker jag flöt på väldigt bra, men i Odyssey var den verkligen värdelös. Det är väl mest en dröm att det skulle flyta på bra, men man kan hoppas iallafall. 27/04 Skall bli intressant att se om det har vr stöd eller inte. Ubisoft anställde nimsony (https://www.youtube.com/channel/UCgQlIfKzMdicB4vE69JjW_A) aka mr locomotion för ett ej utannonserat projekt. 27/04 Hoppas innerligt att de lämnar Ubisoft-receptet och verkligen vågar ta nytag á la God of War nu, även om jag inte tror att det blir så. 27/04 Hoppas de väljer vikingatiden då det inte finns så mycket av det inom spelvärldar. UBIsoft kan nog göra det otroligt maffigt då Odyssey och Origins var så pass bra spel. Angående Ghost Recon: BreakPoint så köpte jag det för 1 månad sedan och jag gillar... 27/04 Oj vad jag längtar efter detta. Älskar miljöerna i Origins och Odyssey. De mytologiska inslagen är häftiga också, fast hoppas att de hålls på en lagom nivå. 27/04