Men spelet släpps om 1,5 månad.

I helgen drabbades The Last of Us Part II av en massiv läcka. Den innehöll mängder av mellansekvenser som avslöjar stora delar av handlingen. Nu bekräftar utvecklaren Naughty Dog att materialet faktiskt kommer från spelet. Det innebär att du bör vara väldigt vaksam med vad du läser och ser om The Last of Us II om du vill hålla din upplevelse spoilerfri.

Lyckligtvis kom i går också ett releasedatum: den 19 juni släpps det. Så det är inte alltför lång tid att vandra runt i det spoiler-minfält som är internet.

Vem som läckt materialet från Naughty Dog är inte känt än. Det har spekulerats i missnöjda anställda, men inget är bekräftat.

Skicka en rättelse
Köpte PS4 Pro för detta... Nu lär mitt PS4 hamna på Blocket :( 30/04 @thesvensk: Vill inte spoila något men om du älskar the last of us som mig så gör dig själv en tjänst och kolla in leaksen på 2:an du kommer ångra dig bittert om du köper det. Hade definitivt köpt det om inte leaksen hade kommit ut men nu ALDRIG. 30/04 Jag måste helt ha missat något. Sett framemot detta hur länge som helst. Och nu skriver folk en massa skit om spelet. Någon som kan tänkas förklara vad som är så dåligt med spelet? Blir ju orolig att jag kommer bli ytterst besviken 19/6 😅 30/04 Skönt och veta sparar man 600 kr på ännu ett SJW skit projekt. Att man kan sabba något så bra är bortom mitt förstånd. 29/04 Ja, man får vara rädd om dom få man har kvar : D 28/04 Sökte själv upp info igår när jag läste nyheten och blir väldigt förvånad över att folk som tänkt spela spelet aktivt verkar söka upp stora spoilers till ett spel man väntat så länge på. Ännu mindre förstår jag de som vidare delar med sig av dessa spoil... 28/04 jaså? det har jag svårt att tänka mig efter alla förseningar... 28/04 Synd att läckan stämde, för av den att döma är spelets handling precis den katastrof jag befarade när det först utannonserades. Jag får väl helt enkelt hålla mig till första spelet och behandla detta som dålig fan fiction. 28/04 Det är väl kanske det bästa. Rädda de få cellerna man har kvar. :-) 28/04 Själv har jag slutat använda sociala medier, så jag är inte orolig för att bli spoilad. Fruktansvärt befriande, känns som att man tappade några hjärnceller varenda gång man läste nåt inlägg eller kommentar. 28/04