Får vi se konsolen innan dess?

I numret som är ute i den digitala handeln nu, och på papper inom kort, kan man läsa vad som nästan helt säkert är en bekräftelse på att vi kommer få se PS5-spel inom kort. Det skriver Playstation lifestyle. Det är i sektionen om innehållet i nästa nummer, som släpps i månadsskiftet maj/juni, vi kan se att tidningen kommer publicera information om "de senaste spelen till Playstation 5, och hur de kommer att spelas”.

Då magasinet är “officiellt” och därmed är särskilt omhuldat av Sony och Playstation, är detta en stark indikation på att både hårdvara och spel kommer att visas upp inom en månad. Detta då Playstation säkert vill visa upp konsolen innan man avslöjar spelen som ska rulla på den.

24 april tweetade Xbox Phil Spencer att de snart skulle visa upp spel, så maj ser för en gångs skull ut att bli en extremt spännande tv-spelmånad.

Tack till Gregerory för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Jag har inte provat bilspel eller annat fordonsspel i VR. Det är nått jag skulle vilja testa men känns som man behöver en ratt också. Jag gillar att spela i full roomscale och det bästa "komforten" enligt mig är att få köra helt trådlöst. Jag föredrar... 30/04 Mycket VR kan man stå still eller sitta, definitivt inte allt. Alla på PSVR måhända (mjaeh, man får röra sig lite, lite i sidled i Beat Saber på den också), men det finns åtskilliga fullscale VR spel (känns fel att särskriva, och lika fel att skriva iho... 29/04 Mark Cerny i intervju med Wired: “I won't go into the details of our VR strategy today,” he says, “beyond saying that VR is very important to us and that the current PSVR headset is compatible with the new console.” https://www.wired.com/story/exclusive... 28/04 All VR idag kan man stå stilla och sitta. Jag vill att dom ska satsa på roomscale, trådlöst självklart och Inside out tracking. PSVR headsetet är väll samma som Oculus Rift s, jag håller med att det är bekvämt. har ej provat index som många påstår är... 28/04 Vill gärna veta mer om konsolen i övrigt också. PS4:a tog många poäng på sina sociala tjänster. Hoppas verkligen kunna ta med mig många både PS3 & PS4-titlar över, liksom PSVR. Även om jag föredrar Index högre upplösning så är ju PSVR-hjälmen oöverträff... 28/04 Ska också bli intressant att se hur nuvarande PSVR titlar presterar på PS5, kommer headsetets upplösning och FPS maxas? :) Sen så är det lite intressant att se om det blir trådlöst som sagt eller om konsolen får en VR-port(typ som Virtual-link på PC som... 28/04 Nej det tror inte jag heller. Skulle dock vara roligt med lite information eller bekräftelse ist för det där ryktena och skisserna :) 28/04 Läste något om att vi inte ska räkna med en PSVR2 tidigt in på nästa generation. 28/04 Framtiden är ljuv :) (inom spelvärlden that is) 28/04 Känns som det "måste" bli trådlöst. Titta bara på Oculus Quest framgångar känns som Sony lär ju inte göra nått sämre. Nu är ju Quest stand alone men har man någolunda modern router så kan man köra PCVR trådlöst med Quest också. 28/04