Det blev minsann vikingar i nästa lönnmördarspel.

Efter en åtta timmar lång livestream har vi äntligen fått namnet på nästa Assassin's Creed och ryktena stämde, det blir vikingar i fokus nästa gång Ubisoft släpper lös sina lönnmördare. Titeln blir Assassin's Creed: Valhalla och i den konceptbild kreatören Bosslogic ömsade fram under livestreamen ser vi långskepp, karga klippor och vad vi förmodar är engelska befästningar. Och en shield maiden i språnget!

Den som väntade sig en belöning i form av en trailer efter den åtta timmar långa sändningen blev nog lite besviken, istället blir premiär för en sådan imorgon idag, klockan 17:00 svensk tid. Tills dess får vi helt enkelt spekulera och hoppas - vad vill du se?

>> Diskutera - vilken miljö har varit bäst i Asssassin's Creed-serien?

Skicka en rättelse
Viking-temat känns otroligt spännande, för egen del hoppas jag på en nordisk setting framför en umbrisk, som sagts tidigare här så är Velen en av de bästa settings någonsin i ett spel, så nordiska myrmarken, fjordar och mörka barrskogar kan bli hur bra... 30/04 https://www.youtube.com/watch?v=L0Fr3cS3MtY öh timer klockar ner tidigare än 17:00? Its live! Mjamje... den trailern var ingen höjdare. Musiken var inte heller någon höjdare enligt mig, den började bra, men sen blev det sämre. Snygg CGI, helt klart, men... 30/04 Grått och dassigt behöver ju inte vara lika med Skyrim. Har vi tur är det lika med Velen och Skellige, ett par av de bästa skådeplatserna någonsin! Men nej, jag tror inte heller det hamnar där. 30/04 Jävligt nice setting! Men den menlösa grindfesten lär nog fortsätta, vilket gör att det nog inte blir ett köp. 30/04 Honest question: Vad är egentligen mjölkning för dig? Räcker det med att släppa ett nytt spel i ett franchise? Med tanke på att det är ny värld och story, vilket (får vi anta) betyder stora mängder ny grafik, nya röster och annat innehåll. Vad gäller... 30/04 Hoppas man kan gå på plundringståg och kidnappa byns sötaste tjej . 30/04 Det här låter riktigt spännande! Hoppas att man kommer kunna ta sig mellan skandinavien och de brittiska öarna med båtar. Jag gillade AC odyssey , visserligen var det oerhört mycket att göra och väldigt stort, jag har inte varvat det ännu. Storleken på... 30/04 Tyckte viking-temat lät otroligt trist på förhand, känns inte särskilt intressant nu när det är bekräftat heller. Allt hänger dock på spelvärlden, är den lika Skyrim-grå och dassig som jag väntar mig med Nordiska teman så har jag noll och inget intresse... 30/04 Håller med! Är för övrigt sjukt uttjatat med denna generiska macho-batman-stil som spelutvecklare verkar vilja förmedla i alla spel. Samma gamla formel i alla spel nu för tiden känns det som. 30/04 När de gick ifrån sitt koncept med historiskt "nära korrekt" koncept med historier som verkligen speglade tiden (sidouppdragen under amerikanske revolutionen var lysande) tappade jag snabbt intresse. Motorn har onekligen förbättrats sedan ettan, men had... 30/04