Moln-Battlegrounds är nedlusat av bottar.

Jag tyckte det gick lite för bra när jag testade en match Playerunknown's Battlegrounds på Google Stadia tidigare i veckan. Visst, jag hade en duktig medspelare som gjorde det mesta av jobbet men lyckades ända räkna hem fem kills, och vi vann rundan ganska så övertygande. Detta efter att jag inte lirat aktivt på mer än ett år. Och nu vet vi varför - Stadia-versionen har servrarna fulla med bottar.

Poletten trillade ner efter en artikel på Ars Technica som beskrev en liknande match som jag själv upplevde, förutom att jag spelade teams och inte solo. Jag orkade helt enkelt inte vänta i över fem minuter på att en match skulle dra igång. Vi vet också att utvecklarna använt liknande grepp tidigare, när spelet släpptes till mobiler, för att inte göra de första matcherna för svåra för nybörjare. Stadia-versionen verkar bara kunna köra cross-play med konsolversionen, om du kör med en gamepad istället för mus och tangentbord, så det är möjligt att det helt enkelt är för få spelare för att fylla upp servrarna till 100 deltagare.

Skicka en rättelse
@Araxnoid: Ladda ner o spela "PUBG Lite" :P Massor av bottar. 01/05 Ja precis! Det hade väl varit en acceptabel anledning för crossplay med pc. 30/04 Fast dom matchar idag Stadia med Xbox och Playstation om man kör med handkontroll. Så hade varit ok om dom matchat Mus & Tangentbord med PC spelare.(För mig iallafall... Jag kan inte utnyttja dom få ms jag hade förlorat ändå) 30/04 Som jag förstått det så har stadia egna servers. Vore galenskap att matcha konsolspelare med PC-spelare... Edit: Klippt från PUBG.com: Q. Will PUBG on Stadia support Cross Platform Play with pc and other consoles? A. CPP for PUBG console only allows pla... 30/04 Jag tycker det är bra med bottar, de borde komma till pc också. Detta i och med att jag är alldeles för kass på spelet för att möta riktiga spelare :P När jag väl försöker börja spela igen så blir det en ragequit efter att ha blivit oneshottad av en get... 30/04 Saken är, jag själv kan inte garantera att det var bottar, men det var verkligen som att möta bottarna från PUBG mobile. Samt att det är väldigt sällsynt att jag spelar PUBG, så med andra ord kanske jag klassades som nybörjare efter en viss tidsperiod... 30/04 Har jag fattat det hela rätt? Man möter bottnar i början för att det inte ska vara svårt? Men när man levlat upp möter man vanligt folk?. Spelade endel igår och blev dödad av mina lagkamrater flera ggr. Är det bottnar som gör så, eller är det assholes... 30/04 Det låter horribelt. Finns det någon officiell källa att det 100% finns bottar i PUBG på pc? Låter riktigt värdelöst... 30/04 PUBG Lite var också helt överfullt med bottar. Jag och kompisen kände oss riktigt lurade efter en match eller två där vi trodde vi rockade... xD Oftast bara ca 4-6 riktiga spelare per match. 30/04 Vet att det nämndes att bottar kommer endast till konsol PUBG, men undrar jag om det är ren lögn, för nog fan är det allt bottar på PC nu också, vilket i sig faktiskt är rätt kul då dom är riktigt korkade, och gratis kills. 30/04