Kommer du behöva rensa för att få plats?

The Last of Us Part 2 kommer att bli ett av de biffigaste spelen till Playsation 4, den officiella Playstation-sajten avslöjar att installationen kommer att uppta minst 100 GB utrymme, fördelat över två skivor. Om du har en av de klenare PS4-modellerna kommer det alltså fylla ut en femtedel av hårddisken.

Sidan avslöjar också några av förbokningsbonusarna och det känns som att särskilt en av dem kommer att sticka lite i ögonen på folk.

Pre-order The Last of Us Part II and receive*:

  • Ammo Capacity Upgrade: Instantly unlock an ammo capacity upgrade for Ellie’s pistol.

  • Crafting Training Manual: Instantly unlock the Crafting Training Manual, which provides access to new crafting recipes and upgrades**.

* Pre-order bonus code will be emailed within 3 business days after your order ships. Internet connection and an account for PlayStation™Network required to redeem voucher. Must redeem by 05/29/2023.
** Supplements required to unlock recipes, skills, and upgrades

Att spelen blir allt större är ingen nyhet och vi räknar med att nästa generations konsoler kommer att sparka upp gigabyte-nivåerna ett snäpp till när allt mer högupplösta texturer och liknande ska få plats.

Skicka en rättelse
Om jag vore du så skulle jag inte ge dem en spänn. Rösta med plånboken. Eller kolla iaf spoilersarna innan du bestämmer att ge dem dina pengar 03/05 Låter helt otroligt (OK, inte otroligt, men bedrövligt) att de skulle ha valt den vägen. Så korkat. Jag behåller mina förbokningar, kan alltid sälja den dyraste utgåvan oöppnad på Ebay om det skulle bli pannkaka. Men fasen vad hypen har störtdykt. Först... 02/05 Ja det är 100 gånger värre än vad du kan tänka dig. Gör dig själv en tjänst och läs spoilers, du kommer att hata spelet och dig själv när du väl spelar det. Jag va så jävla hypad för 2:an men detta dödade verkligen allt som heter The last of us, ledsen... 02/05 Jag börjar bli orolig nu. The Last of Us är mitt favoritspel genom alla tider, jag har förbokat alla utgåvor jag kommit åt av uppföljaren. Jag har medvetet undvikit läckor för att jag vill uppleva spelet med fräscha ögon. Men det är så illa, alltså? Pol... 02/05 Jag sitter med en 500gb... Det dröjde inte länge innan jag var tvungen att köpa en extern hårddisk. 02/05 Ok, jag läste spoilers.. snacka om att s***a sina fans i munnen. Nå, det kommer säkert att sälja ändå men jösses. 02/05 Det har endast att göra med maktposition och politisk övertygelse som gått helt överstyr. De struntar fullständigt i om det inte genererar lika mycket pengar. Kolla in te.x senaste Dr. Who, allting är väldigt tydligt att de bara vill göra narr av både... 01/05 Nu är jag nyfiken på vad folk är upprörda över. Tid att jaga spoilers. Om det ni påstår är sant är det ofattbart att företag tror att Woke skall sälja spel 2020. Men jag antar att de började arbetet i ett annat klimat. 01/05 Tyvärr inte enbart politiska budskapet som folk sätter sig emot, hela storyn ger mig PTSD ifrån både GOT säsong 8 och star wars 8. Ska inte spoila spelet för dig men av läckorna (har sett video-gameplay till och med) att döma kommer detta spel spotta... 01/05 Kan inte låta bli att tänka på Ps5 som kommer med fjuttiga 800Gb någonting till hd, lär inte räcka långt. 30/04