Kan förladdas nu.

Efter en månads PS4-exklusivitet kommer i dag Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered-kampanjen också till pc och Xbox One.

Releasen är satt till klockan 19:00 svensk tid i kväll, och det är alltså bara singleplayer-kampanjen som hänger med. Priset ligger strax över 250 kronor, och spelet köps i Microsoft-affären till Xbox och från Battle.net till pc (finns alltså inte på Steam). PS4-spelare hittar det i sin butik.

Skicka en rättelse
Har nu spelat igenom halva kampanjen på MW2R. Ser riktigt snyggt ut och flyter på hur jäkla bra som helst! HUR kan man inte ha gjort en multiplayer till detta mästerverk? Hade gärna väntat ett år till för att få multiplayer! 04/05 Det var några trevliga timmar med mycket nostalgi, men fick inget sug alls att spela om det på t.ex. Veteran eller leta intel. Skulle dock önska en remake på Black Ops 1 som är favoriten i SP inom CoD. 02/05 Då har vi samma spel m.a.o. :) 02/05 Jo jag vet. Det var där det brast i kedjan. Äger inte det spelet heller. 02/05 Black Ops IV? 01/05 "Call of Duty: Modern Warfare 2 - Remastered vs Original | Direct Comparison" https://youtu.be/DqC1S_tbwTQ 01/05 Jo, länken med felsökning och tips, (som jag postat tidigare), fungerar ibland, och ibland inte, för mig. Fortfarande... Hoppas att de snart löser detta problem med att "Warzone" ofta (efter ca 2 minuter) bara kraschar. Utan felmeddelande. 01/05 Börjat spela utan problem! Sååå snyggt och cooolt! :D 01/05 hehe sjukt att jag när jag var klar med att deleta allt kom att tänka på att jag inte alls ifrågasatt om det var smart att radera de sakerna :) Hur som så gav det viss hjälp. Flytet i spelet blev faktiskt lite bättre, men de stora sakerna, ordentliga... 30/04 Skiten vägrar starta :( Kan vara för att CoD MW håller på att uppdatera 30 GB iofs Edit: Var F-Secure som spökade. Grafik från 2016, men väldigt mycket bättre än orginalet. Inget MW dock, inte ens nära. Ska bli kul ändå :D 30/04