Skrämmande? Bra? Skrämmande bra?

Tom Holland kommer att spela Nathan Drake i Uncharted-filmen. Om den någonsin blir klar, det vill säga. En fanfavorit i rollen som Nate Drake har annars varit en annan Nate: Nathan Fillion. Den här åsikten mattades knappast när Fillion gjorde rollen i en fanskapad kortfilm från 2018.

Nu har en deepfake-kreatör, som kallar sig Jarkan, med hjälp av den omdiskuterade teknologin tagit Fillions ansikte till Uncharted 4: A Thief's End. Deepfake handlar kortfattat om att byta ut någons ansikte i en bild eller video mot någon annans. Det säger sig självt att tekniken i fel händer kan missbrukas å det grövsta, men det är åtminstone inte vad som sker i filmen undertill.

Skicka en rättelse
Lite tråkigt att Nathan Fillion inte fick rollen, tycker han är perfekt för den men han har inte varit aktuell på bio på 20 år, aldrig haft en huvudroll i en storfilm och de flesta i målpubliken har nog aldrig hört talas om honom. Nedlagda kultserier... 06/05 Jäklar, det där var läckert! Tänk nu bara ifall man kunde gjort tvärt om med Geralts ansikte från Witcher 3 på Henry Cavill ;D Näe, taskigt, Henry gjorde ett bra jobb...jag råkar bara gilla den "riktige" Geralt bättre, hehe 06/05 Har börjat kolla igenom Castle igen och Nathan har sjukt bra komisk timing. Tror han skulle ha funkat svinbra som Nathan Drake i en film. Speciellt om den var lite mer komisk som dom gamla Mumien filmerna. 05/05 Mycket imponerande :) 05/05 https://i.pinimg.com/originals/4e/60/74/4e60746b2ca78f9999afbbfb8519a861.gif 05/05 Säger bara.. Hello Cap'n! 04/05 Skulle föredra en kopia av spelets karaktär som Nathan Fillion, bryr mig inte om kändisar och det ger stora + om dem ser ut som karaktären dem ska spela. Betyder dock inte att dubbelgångare är bra skådespelare men Nathan Fillion gör ju ett anständigt... 04/05 Instämmer, men han hade ju varit perfekt att spela honom i en spelfilm. Det ser bra ut, men det låter så konstigt när det inte är Nathan Fillions röst. Jag föredrar också orginal, det är fortfarande riktigt bra gjort och grymt röstskådespeleri, men viss... 04/05 Jävligt imponerande! Men gillar originalet bättre. 04/05 Tidernas bästa spel. Hoppas att det kommer ett nytt spel i serien... 04/05