Immersive-läget följs av ett nytt efterfrågat inslag.

När Ghost Recon Breakpoint släpptes i höstas gick det inte som Ubisoft hoppades. Betygen var låga, försäljningen dålig, och efterskalvet känns fortfarande av hos den franska speljätten. Det har talats om att Ubi ska bli petigare med att släppa igenom spel, om att de omstrukturerar för att främja variation, och storspel som Watch Dogs Legion och Gods & Monsters har försenats.

Mitt i röran lovade man också att fixa Breakpoint. Immersive-läget släpptes till sist i mars, och i sommar kommer ett annat mycket efterfrågat inslag, nämligen AI-medspelare. Man kommer inte med fler detaljer än så i en ny uppdatering, men vi ska få veta mer när releasen närmar sig.

Ghost Experience släpptes alltså i mars, och låter spelaren skräddarsy sin Breakpoint-upplevelse. När AI-medspelare läggs på i sommar kanske spelet äntligen når sin fulla potential?

Skicka en rättelse
Immersive läget löste det mesta. Som nån skrev om en mp5 och en mp5. Kanske skulle spela nu när det är uppdaterat. Den punkten var ju inte så aktuell. Nu kan du ha det vapnet du gillar och behöver aldrig byta. Som andra jag pratat med, dom säger att imm... 05/05 Mja, det är ju inte så kul i verkligheten heller när man lyser upp som en lampa i mörkret. Men alltid lika kul att skrämma slag på trattbassar som valsat ut i farlig riktning i natten och ställt sig och kissat framför kameran. Men släng dig på marken,... 05/05 Absolut kan de ha IR men det tar bort lite av smyg känslan. Planen kommer ju en gång var 5min och så får man slåss mot elit styrkan på 10 man och 10 drönare från helvete. Jag hade också kört på PC men kör med min bror och han har PS4. Undrar hur de kom... 05/05 Började spela Breakpoint. Tyckte det kändes rätt meh. Drog igång Wildlands. Insåg hur mycket roligare det är eftersom AI-polare tar bort 1-man-army-känslan. Så i min bok är detta är bra. Kanske äntligen spelar igenom Breakpoint efter denna uppdatering. 05/05 1. IR 2. Löser sig till stor del i Immersive-läget. Tyckte jag iallafall. 3. Det kan optimeras bättre men jag upplevde inget direkt irriterande med laddtiderna på min PC. 4. Jepp, rörigt som fan. 05/05 https://youtu.be/3Q0nZDMOJ2I 05/05 Lite störande moment finns helt klart kvar i spelet. 1. Man ligger ner och ett flygplan på 1000m höjd ser mig trots att jag ligger ner i gräset. 2. All jäkla lot. Hur stor skillnad kan det vara på en MP5 och en MP5? Även om man hittar en MP5 som enligt... 05/05 Jo jag vet, tänkte på de små markburna kulsvamparna som förstör inlevelsen helt för mig. Har inga problem med de små luftburna då de bara tål en välriktad salva från en automatkarbin (även om det hade varit riktigt svårt att göra på riktigt) och dessuto... 05/05 Tja, det blir fortfarande en rätt bra representation av dagens situation. Visst, i verkligheten tål de mindre drönarna inte så mycket, men det är å andra sidan jäkligt svårare att få stopp på dem i verkligheten. 05/05 Själv ogillar jag hur snabbt specialstyrkorna hittar dig efter planen sett dig. De är inte direkt supersvåra - utan snarare irriterande. Drönare ja - men dessa är snarare en 4-5 st som beter sig som bestyckade myggor runt dig på väldigt kort avstånd .... 05/05