En lagom sliten Neil Druckmann berättar att spelat har gått guld.

Efter förseningar, läckor och logistiska bekymmer är nu The Last of Us Part 2 färdigt, eller har gått guld som man säger i branschen. Det berättar Niel Druckmann, som har fått ett gäng nya grå hår om man jämför hur han såg ut inför lanseringen av det första spelet, via ett öppenhjärtligt videomeddelande på Naughy Dogs Instagram.

The Last of Us Part 2 släpps den 19 juni till Playstation 4 och blir, tillsammans med Ghost of Tsushima, den sista riktigt stora releasen till plattformen. Även det första spelet släpptes strax innan generationsskiftet mellan PS3 och PS4 och fick sedan en remaster till det sistnämnda.

Intervju med Niel Druckmann inför lanseringen av det första spelet

Tack till Mirage för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Instämmer. Ska bli underbart att spela igenom det och förhoppningsvis blir det lika bra som det första. 11/05 Exakt. Sen handlar TLoU om att väcka känslor, och det verkar Naughty Dog ha lyckats med även innan spelet är släppt. Även om en del av storyn hade varit en nagel i ögat på mig också hade jag förmodligen uppskattat allt det andra. 11/05 Jag är inne på precis samma spår som du. Har inte kollat en enda spoiler från läckan men kan inte riktigt förstå hur man självmant kan göra det heller om man nu var intresserad av spelet på riktigt från början. Lyssnade på en podcast i bilen påväg till... 10/05 @Ruskendrul: Hur vet du det? Hur långa är läckorna? 08/05 Nej. Läckorna avslöjar i stort sett hela spelet. 08/05 @Acatoth: Men då stirrar du dig blind på själva storyn. Jag tror att spelbarheten, bandesignen, upplägget, det audiovisuella och utmaningen är tillräckligt för att köpet ska kännas befogat. Jag kan njuta av filmer som innehåller stereotypa karaktärer,... 08/05 Eeehhh.. nej! Jag känner svinmånga som direkt avbeställt pga hur dåligt allt det här är och hur besviken man är på Naughty Dog för beslut som de gjort i historieberättandet. Jag är själv bisexuell, o min giftaspartner är ickebinär o bisexuell. Vi, och... 08/05 @Ruskendrul: Jag antar då att du tycker att själva spelmomenten ser tråkiga ut? För min del ser gameplayet fullkomligt magiskt ut, och jag hade njutit av det i stora drag även om spelet var fylld av djurplågeripropaganda, innehöll incestscener och om... 08/05 Nej. Inte för min del. Jag kommer inte skaffa eller ens spela spelet på grund av vad jag sett läckt. 08/05 Nu har jag inte sett några spoilerläckor, men om jag har förstått allt rätt: Folk kommer bojkotta spelet på grund av att det är för PK och att Ellie hånglar med karaktärer utan penis. De har inga problem med scener där folk får sina inälvor utskurna ell... 08/05