Microsoft jobbar hårt på att sudda ut gränserna mellan olika plattformar, och med Xbox Series X lanserar man "Smart delivery". Det är en funktion som markerar att spelet fungerar på flera Xbox-plattformar. Om du köper exempelvis Halo Infinite till Xbox One och sen uppgraderar till Xbox Series X får du då till det kostnadsfritt också där, med alla de förbättringar som den starkare konsolen bidrar till. Alla Microsofts egenutvecklade spel stödjer Smart delivery, men alla utvecklare har tillgång till verktygen och Cyberpunk 2077 får också stöd för det.

Spel med förbättringar på Xbox Series X får stämpeln "Optimized for Series X", och anses vara så viktig att Microsoft gett det en egen logga. Och man säger att du kommer se den en hel del, exempelvis på samtliga titlar som visas i kvällens stream.

Klockan 17 i afton börjar Microsoft-streamen, som du ser här på FZ med Calle och Jocke från klockan 16:30. Vi kommer få se Xbox Series X-gameplay från ett okänt antal spel, men Assassin's Creed: Valhalla är utlovat.