Kommer till Series X med Series X-fördelar.

Efter att Bloodlines 2 försenades från början av 2020 till "2020 någon gång" har det varit tyst som graven från Vampire: The Masquerade-tvåan. Inget konstigt då vi har med vampyrer att göra, men ändå. Under pågående Xbox Series X-stream var det äntligen dags att bryta tystnaden.

Och det med en trailer som är obehagligt svängig.

Japp, förutom pc, Playstation 4 och Xbox One är Bloodlines 2 numer också bekräftat till Series X, och köper du One-spelet kan du uppgradera till nextgen-versionen utan extra kostnad. Dessutom trimmas Bloodlines 2 specifikt till Xbox Series X, och får därmed en sådan här skönt grön logga.

Skicka en rättelse
Jag håller verkligen tummarna på att denna inte floppar. Förhoppningsvis kanske mods kan förbättra något eller så. 17/05 Samma här. Redemption och BL var underbara för sin tid. Jag är enormt skeptisk mot denna, tyvärr. 17/05 Jag är rätt orolig över kompetensen faktiskt. Hoppas verkligen på det bästa då både redemption och bloodlines är väldigt nära hjärtat. Glad att Mitsoda är med, men ja vi får väl se. 16/05 Det är inte bästa studion som gör spelet, om vi säger så. 16/05 På så sätt. Ja, jag hoppas verkligen på det bästa. Just nu är jag dock lite orolig över facial-expressions och animationer överlag. För att vara UE4 verkar dem inte använda motorn fullt ut om jag uppfattat allt rätt. 16/05 Att Thaumaturgy är en disciplin som du bara kan expa upp (och Thaumaturgy är allt UTOM det, eftersom det eg. inte är en disciplin alls.). Ang. Malkavians mentala sjukdom så vill de inte kränka någon och är försiktiga. V:TM är allt utom PK, så fattar int... 08/05 Vi får hoppas på det bästa tillsammans, haha. Vilken inställning då? Jag har inte följt eller känner till vad det handlar om. 08/05 Jag håller med dig, hoppas på det bästa, men jag är orolig. Älskat V:TM sedan jag upptäckte 3rd edition tidigt 2000-tal. Hoppas de inte pajar det, men inställningen till Malkar och Tremere gör mig orolig. 08/05 https://i.pinimg.com/originals/b8/3a/f4/b83af4c565e6e56e02d83e668536034e.png 08/05 Vad jag förstått gällande politiska inslag handlar mer om att dem porträtterar en mörkare version utav real life politiska events. Fanns rädsla för "SJW" influenser i början, men många blev lite förvirrade utav vad dem menar med politiska inslag. Vampyr... 08/05