Räkna med fler ljussabelviftande.

Star Wars Jedi: Fallen Order överträffade förväntingarna för EA, som ändå räknade med att sälja tio miljoner exemplar av spelet. Det bekräftar EA-chefen Andrew Wilson under ett konferenssamtal kring företagets finanser och säger samtidigt att spelet är en första titel i ett nytt varumärke.

Redan i slutet av förra året kunde vi rapportera att utvecklaren Respawn söker folk till sitt Star Wars-gäng. Det går såklart inte att bekräfta att det inte rör sig om DLC- eller expansionsplaner men vi ser också liten poäng i att bara släppa ett spel, särskilt när det sålt bra.

Vi vet också att EA Motive förmodligen arbetar på det än så länge hemlighetsfulla Star Wars: Maverick och hoppas få veta mer när EA Play drar igång den 11 juni.

Skicka en rättelse
Ljussabelresistanta material... Ja det hade ju varit användbart i filmerna, tidningarna och böckerna mfl. Näe, de tar extra stryk för att det är ett spel och fienderna har en mätare med hälsa. Som du säger måste det finnas en balans, min poäng var att... 13/05 Sa inte att det behöver vara logiskt, även om det till en viss grad är det. Mycket av de fiender som inte dör använder sig av lightsaber resistanta material, och vapen. Vanliga stormtroopers dör på ett slag eller två så vitt jag kommer ihåg. Klart att... 13/05 Jag tycker helt klart att det var det bästa SW-spel man sett på mycket länge, visst är det en smula repetetivt ibland och frustrerande när man fuckar upp och får respawna långt tillbaka och kämpa sig tillbaka, men feelingen är ju så SW, komplett med de... 12/05 Det är ett spel och behöver inte vara "logiskt". Du borde i så fall ha problem att fiender inte dör med en enda attack av en ljussabel till att börja med. Fortsätt steget längre, olika skada på svärd som i en fantasy miljö som ser exakt likadana ut och... 11/05 Du har en konstig syn på speldesign om du tycker att olika skada på lightsabers skulle göra ett spel avsevärt bättre, istället för bättre level design och intressantare spelmiljöer. 11/05 Om man bara går omkring och dödar allt på ett slag blir det rätt tråkigt i längden. Betyder fortfarande inte att man ska börja ändra lightsabers så att olika färger gör olika skada. "Uppgradera" skadan kan du redan göra i Fallen order. Så funktionen fin... 11/05 @Molotov: Skulle vara kul att prova. 10/05 @uberpwnage2.0: Jo det är synd att det inte fanns mer kul prylar i FO. 10/05 Spelet var helt klart underhållande och värt att spela, men tyckte karaktärerna var väldigt undermåliga. Att den mest intressanta karaktären är en droid(BD-1) så har något gått ganska galet. Antagonisten drog även ned spelet en hel del, en standard klic... 09/05 Ja...Ingen konkurrens alls heller idag, är ju som att sparka in en öppen dörr. Trodde vi skulle få något efter VR-demot till Battlefront 1....men inget...:( 09/05