Men vi kan nog räkna med en herrans massa timmar av underhållning ändå.

Assassin's Creed: Valhalla ser ut att kunna bli ett riktigt intressant nytillskott till serien, men om du väntar dig ett spel i samma skala som Assassin's Creed: Odyssey kanske du blir besviken, åtminstone om man ska tro Malek Teffaha – Ubisofts kommunikationschef i Mellanöstern.

I ett nu raderat svar på Twitter sade han nämligen att spelet inte kommer bli det längsta eller största spelet i serien eftersom man tagit till sig av kritik angående detta. Kartan i Assassin's Creed: Odyssey var trots allt gigantiskt, och många kritiserade den för att vara för stor samt att spelet i största allmänhet var för utdraget.

I Assassin's Creed: Valhalla kommer vi få axla rollen som den lömska krigaren och lönnmördaren Eivor (sluta skratta), och kartan kommer inkludera dåtidens fyra huvudsakliga kungariken i England såväl som en bit av Norge. Utöver det vankas det garanterat en uppsjö av mindre bosättningar såväl som städer.

Skicka en rättelse
Jo, var också praktiskt taget odödlig och livsfarlig med mina daggers.. speciellt när jag hade maxat chansen att göra assassin damage per hit. Helt och hållet byggd för assassin damage dessutom. Behövde inte ens ända build. 12/05 Ja builds är kul. Jag har en assassin build och en med fire och crit dmg. Beroende på vad jag ska göra så använder jag den ena eller andra. 12/05 Det kommer inte vara lika mycket som i Odyssey i vanliga spelet. Men kommer säkert expansioner med gudar osv precis som det gjorde till Origins och Odyssey med. Så självklart kommer dom ha med Oden osv. Han gissar även att ens korp kommer heta Munin för... 12/05 Jag höll på i flera månader sammanlagt. Med alla dlc’s Jag älskade gudar och varelserna också. Många tyckte det var opassande men det tyckte inte jag. Meduza som exempel var väldigt verklig för befolkningen runt öarna, alla gudar också. Dom fanns på rik... 12/05 Har inte tid att titta nu på länken men sa dom något om gudarna? Lite fantasygrejer. I odyssey älskade jag att slåss mot meduza och company. Tänkte på att du skrev ”inte lika mycket” 12/05 Eivor. Farlig snubbe den där Eivor. Eivor är ett namn som började användas på 1800 talet i sverige dock. Vore coolare om dom använt sig av namnet. Urnordisk ursprung i norge. Rätt coolt ändå. 12/05 Lite mer info om spelet. Det kommer inte vara lika mycket fantasy-grejer som i Odyssey i detta. Det är samma team som gjorde Origins som gjort det här spelet. https://www.youtube.com/watch?v=982q1ow43hI 12/05 Fast min post var inte om AC specifikt, som sagt. Att du kan klättra överallt är ju inte poängen, poängen är att OW-spel har en tendens att dryga ut upplevelsen med massa B-content, svårt att uppskatta sådant om man inte är helt såld på temat så man int... 11/05 Ja men det är AC vi snackar nu. Vikingen lär kunna klättra överallt med. 11/05 Pratar i generella termer så klart om inte det var uppenbart. 11/05