Vad tror du "Familj" betyder?

Egentligen är det lite lustigt att de bästa spelen om amerikanska maffiafamiljer har skapats av tjecker, från det hyllade första Mafia år 2002 till det lite mer ljummet mottagna Mafia 3 för snart fyra år sedan. Och snart kan det bli mer av den varan då det officiella Twitter-konton för varumärket vaknat till liv efter två års tystnad, med det enkla men i sammanhanget mångbottnade ordet "Family".

Med tanke på den massiva remaster-trend vi ljust nu befinner oss i finns det väl en överhängande risk/chans att det rör sig om upputsade versioner av i alla fall de två första spelen, med 18 respektive 10 år på nacken. Och nyligen åldersmärktes Mafia II: Definitive Edition och Mafia III: Definitive Edition i Taiwan för pc, PS4 och Xbox One, så nyversioner av minst två gamla Mafia-spel känns sannolika. Och varför då inte av alla tre, frågar man sig?

Å andra sidan blir ju det kommande generationsskiftet hyfsat mjukt så ett Mafia 4 är inte helt uteslutet.

Skicka en rättelse
Många klagar på racing uppdraget men hela meningen var väll att man skulle fuska/gena på ett ställe :) Var väll inte helt uppenbart dock. Kämpade själv med det innan jag upptäckte detta. 11/05 Jo jag vet men det verkar inte vara så många som gör det. CapCom har ju börjat fint med det men annars är det remasters som har dominerat. Personligen vill jag ha remakes som de flesta vill ha. 11/05 Inte för att vara sådan, men remakes är ju precis vad konsumenterna i stor utsträckning vill ha. Kolla bara hur bra alla remakes säljer. 11/05 Kanske till och med Mafia 4 på gång. Läste detta för ett tag sen, från september 2019 dock men hoppas ändå https://segmentnext.com/2019/09/24/trademarks-mafia-4-mafia-2-remastered/ (https://segmentnext.com/2019/09/24/trademarks-mafia-4-mafia-2-remastere... 11/05 Fan vad synd. Läste igenom detta och det verkar stämma. Var först lite smålyrisk över ett Mafia 4. Känns som de flesta företagen är för snåla för att göra rejäla remakes och satsar på simpla snabba remasters tyvärr. Känns som 2k är ett av de alla råttbo... 11/05 Precis så, klarade det själv innan det patchades, men man fick ju kämpa något galet för att ta sig förbi det där. Stängde av mer än en gång kan man säga... Körde det med patchen först i min andra genomspelning inför släppet av 2:an och blev ju lite förv... 11/05 jag skulle lätt köra igenom mafia 1 och 2 om dom gjorde bra remasters på dom. riktigt bra spel. 11/05 Känslan när man till sist klarade det dock... Nämner alltid detta när det kommer på tal men det är värt att nämna igen: svårighetsgraden på detta uppdrag patchades faktiskt i en ganska tidig (har jag för mig) patch och blir myyyycket lättare. Dock var... 11/05 Det första Mafia är ju ett av de bästa spelen någonsin så det vore ju underbart att få besöka den världen igen. 11/05 Om det inte är någon som lyckats komma in i kontot och trollat, så är det säkerligen remake av Mafia-spelen. Tror det rör sig även om första spelet. Hoppas åtminstone på det. Drömt länge om att få spela 1:an med dagens grafik. 11/05