Id har tidigare sagt att man vill göra "så mycket" efter lanseringen efter Doom Eternal. Sagt och gjort, för på Twitter har man delat med sig av två bilder som är ett första smakprov på solo-dlc till spelet. 2016 års Doom byggdes aldrig ut med enspelar-dlc, då teamet raskt gick vidare till Eternal.

Id går inte in på detaljer, men har sagt att dlc-satsningen inte är mer av samma utan dlc som varierar upplevelsen. Då närmare 75 procent av er tyckte att Doom Eternal var mycket bra eller till och med mästerligt hade förmodligen mer av samma räckt, men detta blir kanske ännu bättre?

Detaljerna är som sagt lika med noll, så vi har inget datum att ringa in. Vi vet dock att vi får...

...wage war across never-before-seen realms of the Doom Universe, fight against new demons, and wield new abilities in your never-ending battle against the forces of evil.

Id och Doom Eternal har uppmärksammats av mindre roliga skäl på sistone då kompositören Mick Gordon, också känd för de nya Wolfenstein-titlarna, missat deadlines, inte levererat, m.m. Id kommer, föga förvånande, inte anlita Gordon igen, och här är en bild på blåsvädret...

...eller så är det kanske den andra bilden från story-dlc:et. Ja, så låg det visst till.

Snart är det svensk sommar igen.