Och datumet för Steam Summer Sale har förstås läckt.

Valve verkar ha planer på att införa en sorts lojalitetsprogram för trogna Steam-användare. Pavel Djundik på Steam DB (site som ej är relaterad till Steam) skriver att det arbetas på ett poängsystem och möjlighet att reagera på användarrecensioner. Belöningar i form av poäng och olika levels nämns också, och möjligen även rabatt på spelköp.

Uppgifterna är inte bekräftade, så de dem som rykten tills vidare.

Samma Pavel uppger också att datumet för Steams årliga sommarea har läckt (också det en årlig tradition). Steam Summer Sale 2020 påstås pågå 25 juni - 9 juli. Dessa datum nämns förekommer på annat håll också. Fortfarande obekräftat – rykten alltså – men är det någon som minns ett rykte om Steam-rea som inte stämde..?

Skicka en rättelse
Vad konstigt. 13 år står det att jag varit medlem. Det blir ju bara 2007. Men vill bestämt minnas att jag körde Day of Defeat och sen HL2. Kanske hade ett annat konto först, men det minns jag inget av lol. igår 12:21 Eller varför inte skaffa en egen kärnvapenskyddad bunker att gömma dig i? ;) https://www.youtube.com/watch?v=AhMQOb0tEmI 12/05 13 September 2003 här :D En dag efter releasen. Minns hur man hatade Steam på den tiden, man flyttade över CS till nån sorts "launcher", allt var helt nytt. *Edit* Ush vad gammal jag känner mig, fyller även år idag :| Det är nu man känner för att släppa... 12/05 Inte omöjligt att det blir skillnad på om man har köpt spelen hos en tredjepart eller direkt på steam. Vill minnas att Valve uppgav att de inte tar någon cut ifrån spel som säljs via tredjepart återförsäljare, i samband med att dem försvarade sin 30%... 12/05 Half-Life 2 Release November 16, 2004 15 Years of Service Unlocked 16 Nov, 2019 @ 7:22pm Member since 16 November, 2004. Men jag hade ett äldre konto, som jag reggade med en mailadress som jag tappade access till. Så "egentligen" har jag ett ännu äldra... 12/05 Låter som en bra idé. Är man trogen kund är det helt rätt att man ska belönas på något sätt för detta. 12/05 Vet ej har haft det sen Half-Life 2 när det nu kom ut 12/05 Har ni hört?! Nu kan man berätta hur länge man haft sitt Steam-konto (/artikel/283143-rosta-hur-gammalt-ar-ditt-steam-konto)! 12/05 Min backlog är redan för lång! Men ska bli kul att se vad man får för bonus som lojal kund. :) 12/05 16 långa år. Herrejävlar. Mitt ID är typ strax under 10k så jag har nog varit med sedan dag 1 typ. Det var Half-Life för hela slanten som gällde då. 12/05