Först till kvarn!

Vi har kommit över ett gäng Steam-nycklar till strategispelet Taste of Power som efter en period i Early Access på Steam släpptes för ett halvår sedan. De recensioner som finns på Steam är mestadels positiva och en del jämför det med gamla Rise of Nations som utvecklades av Big Huge Games.

Taste of Power is a real-time strategy game set in alternate medieval times, where you fight for one of 3 factions – Europe, China, or the Middle East. In our version of history, nations clash for global dominance. The continent is an epic battlefield, so you’ll have to build cities, recruit troops, study new technologies and wipe out your opponents. Your nation needs a proper commander!

Allt du behöver göra är att fylla i din epostadress i formuläret nedan och hoppas att du är bland de första som skriver upp sig. Glöm inte att våra supportrar på silver- och guldnivå har första tjing på sådana här utskick, gå till Patreon-sajten om du redan stöttar oss eller är sugen att börja.

Skicka en rättelse
Har knappt hunnit med att spela överhuvudtaget och har bara gett det 3 minuter hittills, men fick denna känsla direkt. Ska prova lite mer så fort jag får chansen, men kampanjen skrämde nästan bort mig direkt 31/05 Spelet känns inte färdigt. Pathfinder AI:n är på tok för dålig och spelet är dålig på att förklara hur det fungerar samt vilka funktioner som finns. Vissa funktioner är inte helt genomtänkta. Exempelvis pausar spelet byggandet när man inte har resurser... 31/05 Har nu också testat spelet och kan hålla med om att grafiken känns outdated men inget game breaking med det iomed man får lite AOE 2 feeling av det men det som störde mig mest var att när man slogs med större trupp så stod halva armen bara kvar och titt... 30/05 Tyvärr känns det som ett spel från 2010. Platt grafik och ljudbild. Spelmekanismen känns stel. Av mina få värdefulla speltimmar under en vecka så är detta inte spel värt de timmarna. Tack FZ för att jag fick möjligheten att testa. 27/05 Fick också en nyckel har installerat men ska ta mig tid till att lira det till helgen! Tack för nyckeln!! 27/05 Grunderna till ett stabilt rts fanns där trots en hel del brister. Röstskådespeleriet gick från mediokert till dåligt men hade lämnat ett bättre intryck om det inte parades ihop med en väldigt lat berättarstil där handlingen läses upp till screenshots... 27/05 Jag har fått en nyckeln, har bara hunnit installera spelet. Har tyvärr inte hunnit spela något än. Jag hoppas att spelet har många likheter med AoE 2. Tack FZ för en nyckel. 27/05 Jag fick en nyckel men har inte provat ännu men ska göra det inatt. Tycker det ser riktigt bra ut och var längesen jag spela ett hederligt RTS nu. Tack FZ 27/05 Grattis till vinnarna! 27/05 Oj då, det där lät inte bra alls :o 27/05