Ska "kännas som spel menade för 2020."

Senast här om dagen dryftades det i forumet: är det inte snart dags för en ny våg med bra skate-spel? I september får vi visserligen inget nytt skateboarding-spel, men vi får remasters av två; Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 inkluderar exakt de två spelen du tror och släpps 4 september.

Vicarious Visions, som har remasters-vanan inne med Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, sitter bakom spakarna. Att det rör sig om mer än simpla remasters av Playstation-titlarna från 1999 respektive 2000 tydliggör trailer. Vicarious Simon Ebejer menar att utmaningen för en...

...faithful remaster is knowing where to push the boundaries, and what to keep sacred. It's important to capture the original experience.

Värt att nämna är att studion också en gång i tiden gjorde Game Boy Advance-versioner av just Tony Hawk-spelen. Vicarious Visions ska ha lärt sig mycket av Crash, och målet är att det ska "kännas som spel menade för 2020". 4 september släpps duon till PS4, Xbox One och pc (via Epic).

I remastersamlingen blir det en robust banbyggare, onlinespelande och (förstås) en rejäl översyn av det grafiska. Spelet ska innehålla "majoriteten" av musiken från originalspelen, men på grund av licensproblem kommer vi inte få alla. En som är extra glad är självaste Tony Hawk:

Skicka en rättelse
Är inte (running in a) Cyclone med tänker jag bojkotta hela skiten! Den låten är Tony Hawk 2 för mig. 13/05 Jag bara hoppas på att de inte gömmer alla unlockables bakom mtx vilket känns som ett activision signum. Jag tyckte det var sjukt roligt att jaga ny kosmetika och nya skejtare. Fast det kanske var en större del i 2:an och 3:an? 13/05 Peppad på detta! Mitt favoritspel i serien är 3:an på ps2 men tycker verkligen att det håller fortfarande både vad gäller grafik och spelkänsla. 13/05 Kommer bli ett givet köp, gillade tony hawk spelen as mycke till ps1an :D 13/05 Det kommer att ingå! Det är soundtracket från orginalspelen, men pga licensproblem kunde de inte få med fullständiga spellistan från båda tyvärr. 13/05 mest avgörande för mig är hur online läget kommer vara, skulle dom ha nå competitive mode med ranker så vore det guld! 13/05 2:an får fanimej kosta vad det vill om det är orginal soundtrack, spelade skivan genomskinlig på ps1 13/05 Hetare än dom nya konsolerna för mig! Tveklöst ♥️ 449:- för deluxe ed. på Xbox känns fasen rimligt. Är dom lika bra som sina original så finns det sjukt mycket rolig speltid för dom pengarna. Lägg där till multiplayer. Så taggad. 13/05 Kunde man inte bygga egna banor/,hopp i tvåan? Vill minnas detta när ja lirade på N64. De stod inget om detta i trailern. 13/05 Det avslöjades även i gårdagens Jablinski klipp där dom träffar och pratar med Tony Hawk. Man får även se när dom spelar remaster. https://www.youtube.com/watch?v=8I5baEQbX6Y 13/05