Obekräftat.

GTA V blir fritt tillgängligt i Epic Games Store i morgon och en vecka framåt, uppger Gamepressure.com. Spelsiten säger sig ha fått uppgiften från "en anonym men väldigt välinformerad källa". Denna säger att gratisversionen kallas "Premium Edition" och innehåller singleplayer-delen, GTA Online och "massor av ytterligare innehåll". Spelet ska vara gratis att hämta från i morgon till den 21 maj. En nedräkning i butiken visar att något ska avtäckas 17:00.

Det finns inga officiella besked om att detta stämmer, så ta uppgiften som ett rykte tills motsatsen bevisats.

Rockstar har sålt över 120 miljoner exemplar av GTA V, och man drar in stora pengar på mikrotransaktionerna i GTA Online. Att ge bort spelet skulle dra in ytterligare folk till onlineläget, vilket skulle kunna vara ett motiv att ge bort spelet gratis trots att det fortfarande säljer.

Skicka en rättelse
Ja det går inget vidare att komma nånstans där just nu haha, är väl bara avvakta ett tag 14/05 Launchern krascha... hahaha Men det var gta V 14/05 Jag har kört igenom det i tredjepersonsvy på PS3, förstapersonsvy på PS4 och kan lätt tänka mig att ladda ner en VR mod till PC och köra igenom det igen. 14/05 Ah, hade missat att ni skrivit om detta. ^^ Ganska stort om dom ger ut GTA V. Finns även lite som pekar på att The Witcher 3 eventuellt även kan bli gratis, kanske inte direkt efter GTA V, men någon gång efter. Detta gick att hitta hos EGS, men inte län... 14/05 Epic games har tydligen lagt upp en tweet tidigare men den togs bort. Här är den i vilket fall https://twitter.com/Wario64/status/1260769185212194816 (https://twitter.com/Wario64/status/1260769185212194816) 14/05 Man installerar FiveM och hoppar in på en söndermoddad driftserver. Det enda GTA V duger till numera. 14/05 Det klart det är GTA V. Rockstar vill givetvis locka fler spelare till GTA Online så att de spenderar pengar på mikrotransaktioner osv. Det är samma med exempelvis Sims, Cities: Skylines etc. Spelen nästan skänks bort efter ett par år för att de vet att... 14/05 Hehe. Matte är inte min grej men det här spelet har jag klarat massor av gånger. 100 var kanske att ta i men minst 50 måste jag ha gjort det. Slutade dock lira det för många år sedan då jag tröttnade på det vilket inte är konstigt. Hehe. Bodde även på... 14/05 Känns som att om Rockstar skulle ge bort GTA 5 gratis så hade de gjort det i sin egna tjänst för att locka fler användare. 14/05 Känns spontant som en kraftig överdrift som var inte var menat att tas på allvar. Jag tvivlar samtidigt på att någon äger nästan 760 kopior av spelet. 14/05