Ett måste om du vill lira gratisspelet.

Fuskare är ett ständigt problem i onlinespel, särskilt i titlarna som är gratis där det ofta bara krävs ett nytt konto för att finta en avstängning. Därför kommer nu de som spelar Call of Duty: Warzone på pc behöva verifiera sitt konto med hjälp av sms.

Eftersom fuskande är sällsynt på konsolplattformarna behöver inte de detta extra säkerhetslager och du slipper också om du betalat för det senaste spelet, bara gratisversionen påverkas. Det går såklart att finta även denna metod men förhoppningsvis avskräcker det några.

Skicka en rättelse
Fast det vet man ju väldigt lite om eftersom vi inte fått se någon data på vart fuskarna är ifrån. Kan dra ett exempel från mig själv, spelade cs go med en dansk kille till och från under ett år. Plötsligt en dag på discord så kläcker han att han toggla... 15/05 Jag ser inte på din bild, men du måste vara väldigt blåögd om du tror att det nästan enbart fuskars i "öst-asien". Det förekommer nog mer än man tror, men de flesta är inte så uppenbara med det. T.ex så kan ett wall hack vara svårt att bevisa att någon... 15/05 Antalet peak-spelare säger ju bara hur många som sitter och spelar samtidigt. Antalet faktiska användare är långt högre. Sen kan man nog utgå från att dessa fuskare inte är jämnt fördelade geografiskt. Som vanligt finns nog de flesta fuskare i öst-asien... 15/05 Procentuellt så lär du ha ungefär 1 fuskare i varje game i cs go, baserat på att valves "purge waves" bannat över hundra tusen varje period det är igång uteblivet alla fuskare med betalda fusk som "vac" inte ska kunna upptäcka. 1,3 miljoner spelare vid... 15/05 Allt som gör livet besvärligare för fuskare är nog av godo, fast kostnaden för ett kontantkort lär knappast avskräcka de mer dedikerade då jag läst att prenumerationer på de mer exklusiva fusken kostar en hyfsad slant/vecka/månad. 14/05 Jag visste det, alla fuskare är PC Master Race. Fy på er! :D 14/05 Absolut. Den stolen har RGB, annars spelar man inte så där. :P Jo, det är mycket snack i vissa spel. När man lirade mycket CS flög fuskanklagelserna hej vilt utan att man själv såg vad de menade. Det sagt så har Activision gjort för lite med Warzone,... 14/05 Givetvis olika beroende på spel. Senaste åren har jag inte spelat mycket multiplayer annat än LoL ska sägas också. Men det var samma snack för över 10 år sedan också och kände aldrig att det var ett stort problem personligen. 14/05 Hen har bara en bättre gamingstol än dig, typiskt att skylla ifrån sig ;) Inte svårt att se vilka som fuskar: https://youtu.be/nd1qlMUvLi4?t=254 14/05 I Warzone är det fuskare i var och varannan match... Grejen är att du kan lätt följa spelarna efteråt och se vad som händer efteråt. Här är några jag rapporterade för ett tag sedan genom att skicka in en video på det exempelvis: https://youtu.be/RAX8a5t... 14/05