Tar sina händer helt ifrån remake-Mafia.

I veckan bekräftades Mafia: Trilogy och därefter var läckagekarusellen igång. Att bilderna från remaken av 2002 års Mafia: The City of Lost Heaven var vrålsnygga höll de flesta med om.

En som definitivt inte sällar sig till hyllningskören är Daniel Vávra, som på senare år varit upptagen med att regissera och skriva Kingdom Come: Deliverance. En gång i världen skrev och regisserade han första Mafia, innan han skrev och designade Mafia II. Han har dock "noll" att göra med Mafia-remaken. Då alla envisades "hela dagen" med att fråga honom om det, tog han till Twitter.

I don't expect much from it. Nobody told me anything about it. I don't know anything about it. Nobody paid me anything for it. My involvement is 0. I just wrote and directed the original.

Ord och inga visor. Vávra lämnade Illusion Softworks (nu 2K Czech) 2009, och analysen av hans "Jag förväntar mig inte mycket av det" kan förstås göras med både realistiska och bittra glasögon, och kanske ännu fler. Att Vávra verkligen inte förväntar sig mycket understryker han gärna igen:

Skicka en rättelse
Ser väl inget fel i det där. Kan nog tänka mig att han blev trött på alla som slängde såna glåpord mot honom efter ett tag. Det där är väl ganska humoristiskt och lättsamt sätt att visa dessa personer att han inte bryr sig, och att de inte skulle få påv... 18/05 Åh nej sarkastiska T-shirts! The horror! :) 18/05 Var inte hans åsikter som var det stora problemet för mig, jag höll med om vissa saker, det var mer hans beteende som störde mig. https://pbs.twimg.com/media/ByO0vdbIcAAGVMW.jpg https://pbs.twimg.com/media/BxXYU9yCUAA97PA.jpg 18/05 Att han inte tog skit från folk som inte ens borde få kalla sig journalister för att de svartmålade hans spel? Ja, vilken hemsk person han är. 18/05 Finns ingenting att grunda sina förväntningar på, bullshotsen ser tekniskt bra ut, ingen vet mer än så. 17/05 Förutom red dead så har de som sagt gjort en massa olika saker. Kolla på deras wiki. Men det är verkligen dags att de släpper nytt. 17/05 Rockstar har väl inte gjort mycket sedan gta v bortsett ifrån Red Dead Redemption 2? Ska inte uttala mig om gta v onlines läge då jag inte har något intresse för det. Jo det stämmer bra det, hade jag förträngt. Vad deprimerande :D 16/05 är inte rockstar och 2k ägs av take two? hade för mig det men vad vet man? 16/05 De har ju gjort 22 andra projekt som portningar, nytt online innehåll och nya spel sen gta v kom ut. 16/05 mafia 1 var mästerverk och svår spel och det var en mafia spel. Även racing var bra gjort i 1:an :) mafia 2 var riktigt härlig och en av mina favorit story spel. mafia 3 eh hmm varför kallas det spelet mafia ? borde vara en spinoff av gta typ? eller kan... 16/05