Nyligen avslöjade #Ubisoft-chefen Yves Guillemot att han vill se fler och mer frekventa spelsläpp för företagets storserier, och räknade bland annat upp #Splinter Cell och #Driver som serier där väntetiden på nya titlar blivit alltför lång. Enligt Guillemot finns det heller ingen risk för att varumärkena skulle ta skada av den ökade exponeringen.

Vårt solklara mål idag är att komma ut oftare med våra toppmärken. Vi tror att vi kan släppa dem oftare utan att riskera att varumärkena blir uttjatade.

Guillemot sade också att han gärna ser att alla kommande Ubi-spel får online-stöd, något som liknar EA:s uttalande från igår.

Vi har gjort stora investeringar för att vara säkra på att alla våra serier kan bli multiplayer. Vi kommer ut med Driver, Splinter Cell, Assassin's Creed och Ghost Recon, och de kommer alla ha multiplayer.

Trots det ökade fokuset på företagets serier hävdar Guillemot också att Ubisoft inte ska försaka nya varumärken, och han pekar på att de planerar släppa två helt nya titlar under 2011 och 2012. Det är så man baxnar.

Skicka en rättelse