Man måste ju utforska ödemarken kring Night City i lite stil.

Svältfödda som vi är på ny info om Cyberpunk 2077 kan vi inte undgå att dregla lite över den munsbit som delats på det officiella Twitter-kontot. Det rör sig om ett vrålåk vid namn Reaver, som är en modifierad version av modellen Quadra Type-66.

Version med bättre kvalitet här

Reavern är specialbyggd av Wraith-gänget – ett "nomadfolk" som härjar i den torra ödemarken runt Night City – och kan nog med sina 1000 kusar under huven komma väl till pass när vi som spelare ska utforska regionen och utöva social distansering med vägpirater.

E3 må vara avblåst i år, men se till att hålla ögonen öppna den 11 juni, då CD Projekt Red anordnar eventet Night City Wire, där vi säkerligen kommer få mer information och troligen även lite nytt gameplay att gotta oss i.

Skicka en rättelse
Håller med. Det är väl det dom gått ut med. Att detta är just ett rollspel väl? Utveckla sin karaktär som du vill. Valmöjligheter och sånt. Väldigt stora negativa effekter från vissa val man gör. Vad dom säger i alla fall. Jag är lite orolig att detta... 18/05 Man blir mer & mer orolig att detta blir allt för likt GTA spelen men håller tummarna att det fortfarande är ett rollspel & inte en shooter 18/05 Förhoppningsvis så kanske man är för upptagen med att tycka om andra saker under striderna så man inte tänker på kulsvampningen! :) Jag hoppas innerligt att det blir så - men jag är med i din tankebana. Delar samma tankar. Önskar som sagt att man är upp... 17/05 Dom säger att dom tar åt sig utav kritik, så kanske dom har gjort skjutandet lite bättre. 17/05 Vad jag får ut av klippet är att man re-skinnat samma bil flera gånger i spelet istället för att berika världen med olika modeller. 17/05 Absolut. En viss mån av "bullet-sponginess" krävs ju för att man över huvud taget ska kunna implementera RPG-mekanik vad gäller hur mycket skada man gör med specifika vapen och dylikt. Så länge man inte måste spendera minuter med att skjuta på enskilda... 17/05 Det jobbiga är väl att man utan ”bullet sponge” i realismens namn kommer trilla ihop lika ofta som sina motståndare. Var ligger balansen för just dig? 17/05 Vi får hoppas att de gör en bra balans, men svårare gubbar kan ju också förklaras genom augmentering. Mycket man kan göra när stora delar av kroppen kan bytas ut emot mekaniska delar och skyddsplåt under huden. 17/05 Hade varit grymt med liknande carcombat som i Interstate 76 https://images.igdb.com/igdb/image/upload/t_original/kyqwithmcojkwjoduglt.jpg 17/05 Låt mig gissa 1000 hästars bilen kommer ändå ha svårt att bara åka ifrån vanliga vägbanditer. Likt NFS, man har en trimmad Lamborghini men poliserna hänger ändå på i en Crown Victoria. 17/05