Provflyg ett gäng skepp kostnadsfritt.

På torsdag börjar ett nytt veckolångt Star Citizen-event, och där får du möjlighet att utan kostnad provflyga ett antal av spelets skepp.

Invictus Launch Week pågår den 22 maj - 1 juni och beskrivs som en möjlighet att komma nära skeppen och testa några av dem kostnadsfritt. Skeppen kommer bytas ut mot andra efter några dagar, så det finns skäl att återkomma under veckan.

Eventet hålls i Bevic Convention Center på ArcCorp. Här har du en utförlig beskrivning av hur du tar dig dit. Här har du en (ofärdig) nybörjarguide.

Star Citizen befinner sig för närvarande i alpha-version 3.9, och i juni ska version 3.10 släppas. Den hette tidigare alpha 4.0 men bland annat på grund av coronan har en del betydande nyheter försenats. Utvecklarna väljer därför att fortsätta på nuvarande versionsnummerserie (3.x), och spara version 4 till större förändringar. Om schemat håller kommer version 3.10 i slutet av juni, version 3.11 i oktober och version 4.0 kring årsskiftet.

Skicka en rättelse
@Jinxswe: Samma här försöker också skapa en karaktär. https://status.robertsspaceindustries.com/ "We're currently investigating an issue related to loadouts. Currently Known Symptoms: Inability to progress past character creation Non-responsive mobiGlas... 23/05 Är ju broken som satan just nu. Går inte ens att göra in karaktär och menyerna funkar inte överhuvudtaget. Och nej jag är inte ensam https://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/gov1eu/really_enjoying_fleet_week_so_far/ 23/05 Dom har ett nytt starter pack också, som innehåller en avenger titan. 23/05 Vilket skämt alltså, de har alltså inte lärt sig någonting efter alla år av förseningar. Man går runt och sprider hype, får folk intresserade, försöker få folk att testa på det här men man ger fan upp, fy fan. Lite lustigt att Star Citizen Live: Invictu... 23/05 https://www.youtube.com/watch?v=ZtXSxvDejIg https://www.youtube.com/watch?v=BW_6q2h71kk https://www.youtube.com/watch?v=HVdu1XqWqGA https://clips.twitch.tv/AffluentVastPartridgeDoritosChip 23/05 3.9.1. uppdatering har släppts till live servrarna. Servarna är dock överbelastade nu så kan vara lite svårt att komma in. https://robertsspaceindustries.com/spectrum/community/SC/forum/190048/thread/star-citizen-alpha-3-9-1-live-5242171-patch-notes Sjä... 22/05 @Flugsaft: Imorgon kanske, då det är den 22 maj på de flesta ställena :) Det lär väl dyka upp någon nyhet snart om detta, ibland har det varit en kod man skriver in men det återstår att se. https://robertsspaceindustries.com/comm-link Lista på de skepp... 21/05 När släpps gratis veckan idag? kan inte hitta nu vart jag laddar ner det. :( 21/05 Om dom lägger till stöd för VR så provar jag annars är min backlog alldeles för lång redan... 18/05 Kanske dags att testa igen. Tänkte försöka hålla mig till server meshing kommer. 18/05