Har börjat betala ut mellanskillnaden om du nyligen köpte ett reaspel till fullpris.

Vi har alla varit med om det. Att saker vi köpt till fullpris bara några dagar senare ingår i en rea och därmed kostar betydligt mindre men Epic Games verkar ha kickat igång en ny policy som eliminerar problemet. Det var spelutvecklaren Joshua Briggs som upptäckte det genom ett mail från Epic, där de gav honom en "partial refund" för ett spel han nyligen köpt och som nu ingår i deras Mega Sale.

Vad vi har sett verkar inte detta implementerat på bred front ännu och tar gärna emot ytterligare exempel från er läsare. Om det blir standard är det ytterligare en charmoffensiv mot de som fortfarande är skeptiska mot spelbutiken.

Deras rea pågår till den 11 juni och förutom de redan sänkta priserna får du en kupong som drar av ytterligare 10 dollar, så länge priset överstiger 14,99 dollar. Det gör att du bland annat kan köpa Control för en dryg hundralapp.

Skicka en rättelse
Fast det har jag ju aldrig påstått heller, ej heller sagt att ingen kommer drabbas, bara delade med mig en "kul" grej som kompisen råkade ut för i förrgår angående rea / fullpris.. Men faktum är ändå att Steam är sämre än te.x en vanlig affär, eller nu... 19/05 Fast någon kommer alltid att drabbas, oavsett var du sätter rean, och nej det finns många butiker som inte går med på det. En dag kanske var att ta i, men folk bölar om dem köpte något för dagar/veckor/månad sedan och det går på rea. Poängen är att du... 18/05 Epic går från klarhet till klarhet. 👍 för Epic! 18/05 Då har du dålig koll på hur det fungerar med köp av te.x en TV, du skulle dagen efter enkelt antingen bara kunna lämna tillbaka den, eller bara begära tillbaka melllanskillnaden av butiken (som såklart skulle gå med på det, har själv gjort det vid något... 18/05 Eliminerar inte detta beteendet själva poängen reor? Liksom vad fan är poängen nu? Folk verkar tro att de agerar med ren och skär empati.. Detta är inte fallet.. De försöker roffa åt sig stora andelar av marknaden. De kommer bita er i stjärten sedan,... 18/05 Hehe. Shit hur mycket cash badar EPiC i egentligen. 18/05 Oj, detta var ju sannerligen förvånande! Bra där epic, synd att dom bara har en handfull bra spel dock 18/05 @pacc: Jag har aldrig varit med om att ett spel har sänkts med drygt 50% dagen efter release och jag har spelat sedan 8Bit och Commodore, speciellt med tanke på att de har ensamrätt på det digitalt. Då får man gärna, för min del ha ett högre pris som... 18/05 Though luck, så har det alltid funkat överallt generellt, köper du en tv,klädesplagg whatever som går på rea imorgon så har du ingen rätt till det priset..och varför skulle du.. Epic kan ju göra så här får de har så löjligt mkt pengar, knappast så det... 18/05 @X-TroNiC: Det gäller väl alla spelbutiker i historien, från IRL förbeställningar på Gamestop till hypade kickstarters eller early access så är det väl inte ovanligt att priset sjunker ett par hundra direkt efter releasen eller att spelet blir F2P. Du... 18/05