Prissänkningar är inte alltid så prisvärda. The Witcher 3, tillsammans med sina två massiva expansioner, kostar just nu 139 kronor på Epic-rean. Det i sig är rena rama rånet med tanke på vad du får, men faktum är att dealen hade kunnat vara än mer lukrativ – och var detta ett tag.

The Witcher 3 kostade nämligen 14,99 dollar vilket gjorde att du kunde lägga till Epic-kupongen värd 10 dollar (som du får bara du laddar ner gratistiteln GTA V). Med andra ord: The Witcher 3, Hearts of Stone och Blood and Wine för omkring 50-lappen. En deal som är svår att toppa, no?

Nu har dock priset justerats ner till 14,98 dollar och därmed kan du inte längre nyttja kupongen för 10 dollar. Detta har uppmärksammats på Twitter, som du kan se undertill.

Det framgår inte vem som tog initiativet, men då Epic just idag lovar mellanskillnaden om du nyligen köpte ett reaspel till fullpris känns det kanske märkligt om de följer upp det initiativet med något som detta...? Nåväl, 139 kronor för den här samlingen är alltjämt prisvärt som tusan.

I fjol tog Paradox bort Bloodlines 2 från en Epic-rea, förmodligen då priset blev för "bra".