Från 14,99 dollar till 14,98.

Prissänkningar är inte alltid så prisvärda. The Witcher 3, tillsammans med sina två massiva expansioner, kostar just nu 139 kronor på Epic-rean. Det i sig är rena rama rånet med tanke på vad du får, men faktum är att dealen hade kunnat vara än mer lukrativ – och var detta ett tag.

The Witcher 3 kostade nämligen 14,99 dollar vilket gjorde att du kunde lägga till Epic-kupongen värd 10 dollar (som du får bara du laddar ner gratistiteln GTA V). Med andra ord: The Witcher 3, Hearts of Stone och Blood and Wine för omkring 50-lappen. En deal som är svår att toppa, no?

Nu har dock priset justerats ner till 14,98 dollar och därmed kan du inte längre nyttja kupongen för 10 dollar. Detta har uppmärksammats på Twitter, som du kan se undertill.

Det framgår inte vem som tog initiativet, men då Epic just idag lovar mellanskillnaden om du nyligen köpte ett reaspel till fullpris känns det kanske märkligt om de följer upp det initiativet med något som detta...? Nåväl, 139 kronor för den här samlingen är alltjämt prisvärt som tusan.

I fjol tog Paradox bort Bloodlines 2 från en Epic-rea, förmodligen då priset blev för "bra".

Skicka en rättelse
Kunde inte bry mig mindre. Jag ångrar att jag köpte The Witcher 3 på rea då spelet förtjänar varenda krona...mer än något annat spel jag spelat. Därför tänkte jag faktiskt förboka Cyberpunk 2099...spelar ingen roll till vilket pris eller hur bra/dåligt... 21/05 Kanon, nää känner att tiden inte räcker till riktigt när man har familj, jobb och hus... då hinner man inte riktigt plöja igenom, eller ja... det lär väl ta väldigt länge xD. Så då blir det nog att köra 3;an! Min speltid just nu går åt PUBG och Battlefi... 20/05 Både 1an och speciellt 2an har en del med 3an att göra men inte tillräckligt för att det ska vara värt en refresh så vida du inte har massvis med tid över :) Jag hade aldrig orkat. 3an har ju sin egna story som räcker gott och väl. 20/05 Håller med dig. 20/05 Många åsikter hit och dit om vad spelet är värt, men i slutändan är det just vad vi som individer är beredda är att betala som bestämmer hur mycket vi tycker något är värt, och i den kalkylen ingår en viss riskaspekt i att man inte vet hur mycket man... 19/05 Okej då hänger jag med. Att det är värt mycket mer är subjektivt men det tycker jag verkligen, men att det är värt minst 150 kr är helt enkelt fakta. 19/05 "Borde vara olagligt ändå att betala under 150 kr ändå. Spelet är värt så mycket mer" <- den svarade jag på. Jag sa inte att 150kr inte var ett bra pris. 19/05 Att det är värt 150 kr? Om du inte är villig att betala 150 kr för Witcher 3 har du ingen anledning att spela det ändå 19/05 Visst, en bra värld och bra uppdrag, men tråkigt att vara låst vid att vara en viss karaktär samt att combaten är som att man är en marionett på räls. 19/05 Epic skiter nog i vilket. Mest troligt är det CDPR som ligger bakom, baserat på hur de hanterat prissättningen av deras produkter tidigare. 19/05