Ryktessäsongen för CoD är igång.

För exakt ett år sedan rapporterade vi om att 2020 års Call of Duty skulle bli Black Ops 5. Sledgehammer och Raven påstods inte längre vara utvecklare för kalla kriget-spelet, utan nu var det istället Treyarch som skötte utvecklingen. Arbetet man hunnit lägga ner på singleplayern behölls dock, vilket med andra innebar att kalla kriget-temat skulle leva vidare.

Detta rimmar väl med uppgifter om att höstens spel kommer att heta Call of Duty: Black Ops Cold War. Okami tweetade bilden undertill – som förstås är ett montage men där titeln tydliggörs. Eurogamer nickar enigt då deras källor också går i god för namnet Black Ops Cold War.

Black Ops började som ett kalla kriget-spel innan det for in i framtiden. Kanske blir (eventuella) Black Ops Cold War också en liten nystart i samma anda som fjolårets Modern Warfare?

Skicka en rättelse
Håller med. De satsar hårt på warzone och det låter underligt att släppa det. Å andra sidan kanske de kör samma sak i det nya, vilket kunde vara kul :) 22/05 Vill man verkligen göra detta? Dela sin redan stora spelarbas mellan två spel? 21/05 Gillade Black Ops 3 skarpt, men det var fult av dom att lägga in Vapen i deras Black Market lotteri... lättförtjänta pengar absolut men inte schysst. COD WW2 körde jag aldrig förutom betan, tyckte det va helt värdelöst. Varje nytt COD verkar alltid åter... 21/05 Spelet kommer säkert heta Call of Duty: Black Ops 21/05 Ska bli spännande att se hur detta spel blir efter fantastiska Modern Warfare. :) 21/05 Jag hoppas det. Jag är dock fortfarande upprörd efter lootlåde-systemet med nya vapen som var gällande i Black Ops 3. Usch!! COD WW2 hade också en variant av det men då var det Sledgehammer Games så var vid rodret. 21/05 @I am Grööt: Lugn du, Treyarch kommer kopiera det mesta från nya MW, sedan justera lite och förbättra vissa aspekter. Som dom alltid gör :) 21/05 Litar inte på Treyarch efter Black Ops 4. IW har gjort det mesta rätt med Modern Warfare så det ska mycket till för att jag ska switcha till Blops 5. I och med crossplay och Warzone så lär Modern Warfare leva ett tag till efter att Blops 5 släpps. 20/05 Blev så besviken på Black ops 4 men älskar Modern Warfare och har spelat konstant sedan släpp. Försiktigt avvaktande... 20/05 Åhh. Härligt. Efter Battlefield 1 hoppades jag på att Dice skulle göra något på Kalla kriget. Nu blir det CoD istället. Det är okej. 20/05