Det nedlagda Episode Four, får vi besviket konstatera. Igen.

Att Arkane Studios arbetade på en fjärde episod till Half-Life 2 har varit känt i många år och vi har tidigare kunnat rapportera om bilder bitar av berättelsen, förlagd i Ravenholm. Nu finns det dock multimedia att se tack vara Noclip som inom kort släpper en längre dokumentär om den franska studion bakom suveräna spel såsom Dishonored, Dark Messiah of Might & Magic och Prey.

Du får bland annat se en sekvens i denna Gif där en zombie sliter av en dörr och i trailern för Noclip-dokumentären mer ny spelmekanik, såsom elektricitet som gör fiender till aska vid kontakt. Hela dokumentären släpps nästa vecka.

Skicka en rättelse
Inget att vara bitter nu. Half life är på sätt och vis rebootad med half life alyx, more to come förhoppningsvis :) 26/05 Underbart spel, håller än idag! 25/05 Fortsatte storyn från det där story-dokumentet som lades ut på internet för en tid sen? Eller var det HL3 och inte episod 3? 25/05 Jag spelade det senast på PS3:an, om jag minns rätt. Det har inte klarat tidens tand så bra, men det var kul på den tiden då det begav sig. 25/05 Ja, det stämmer säkert. Förstår helt vad du menar. Har hursomhelst spelat Dishonored och det var väl lite mer frikostigt vad gäller förmågor har jag för mig. Å andra sidan blev det mest att smyga ändå så jag har kanske inte nyttjat desto mer vad kreativ... 24/05 Om något skulle jag säga, och det här är ingen diss, att spelet nästan kräver att man är kreativ för att det ska bli roligt - precis som med Minecraft. Man kan givetvis spela och ha kul utan att bygga en massa, men de flesta har ju roligast genom att... 24/05 Minns denna text https://www.rockpapershotgun.com/2017/05/22/dark-messiah-of-might-and-magics-kicking/ Dock så tyckte jag inte det funkade så och blev less. Gick inte att refunda tyvärr. 23/05 Om du hade läst nyheten hade du märkt att Arkane Studios, som jobbade på "Half-Life 2: Episode Four", också arbetade på Dark Messiah of Might and Magic, som det nämns i nyheten. 23/05 Va fan har det med det här att göra? 23/05 För alla er som inte spelat Dark Messiah of Might and magic - gör det. 22/05