Spelet har slagit sitt tidigare rekord för samtidiga spelare.

Två och ett halvt år sedan det släpptes har Total War: Warhammer II slagit sitt rekord i samtidiga spelare enligt Steamcharts. Det tidigare rekordet sattes inte helt oväntat strax efter att spelet släpptes hösten 2017, och låg på respektabla 72 112 spelare.

Nyligen släpptes dock DLC-paketet The Warden and the Paunch såväl som en gratisuppdatering, vilket gav ett ordentligt lyft för antalet spelare, och som mest satt 84 254 skrivbordsgeneraler och dirigerade gripar, troll, emo-alver och tjuriga dvärgar på samma gång.

Warden and the Paunch följer den modige Ulthuan-generalen Eltharion och det ständigt hungriga grönskinnet Grom, båda med egna kampanjer och nya enheter att ge sig i kast med. Är man inte sugen på att betala för detta DLC så har det även kommit en gratisuppdatering som lade till lite nya saker att leka med.

Skicka en rättelse
Har lagt ner hundratals timmar i detta spel och lyckas alltid återvända för ännu en kampanj, Grymt nycket valuta för pengarna 25/05 Som sagt har dom fixat Doom stacks som man precis dödat återuppstår efter någon runda. Samt andra random doomstacks som kommer från ingenstans ? 25/05 Ettan utspelar sig i öst. Empire, dvärgar, vamprie counts,Orks n Goblins inge bla. Lite. Osäker på vilka raser som var DLC. Men finns även Chaos, Norsca, Woodelves, Brettonia. Tvån utspelar sig. Mer i väst. HIGH oxh darkelves. Slaven. Lizardsmen. Har... 25/05 Ja absolut! Jag köpte tvåan först och spelade lite kampanjer. Köpte 1an ett tag senare endast för Mortal empires delen. Kan starkt rekommendera! :D 24/05 Skulle vilja ha haft TW:40K 24/05 Okej jag är sugen. Hur börjar jag spela detta? Vilket köper jag först? Kan man börja med 2an för att sedan lägga till 1an? 24/05 Vilken alv? Finns high, dark och wood och sedan inom high finns det 3 olika startområden... :) Jag har aldrig lidit av problemet du pratar om. 24/05 Tror också en anledning är att youtubare Mandaloregaming gjorde en lång recension på Total warhammer 2 och även en video på den nya DLC.Båda videon har fått stor uppmärksamhet. https://www.youtube.com/watch?v=WA_iXKhoujA https://www.youtube.com/watch?v=... 24/05 Jocke är en influencer som verkligen kan det här med att influera! 24/05 Bästa Total War jag kört och jag tror jag kört allihop. Det enda jag störde mig på var att varje End-Turn laggade som fan och tog typ 5-6min även på min nybyggda dator med mycket kräm. Jobbigt när man inte har något särskilt att göra några rundor på rak... 24/05