Det är ganska många fiender, allvarligt talat.

I augusti är det dags att återigen bli allvarliga, och i en utvecklingsvideo berättar Serious Sam 4-utvecklaren Croteam lite mer om vad vi kan vänta oss. Grafikingenjören Dean Sekulić säger till exempel att ett system man utvecklat låter dem klämma in hundratusentals fiender på skärmen på samma gång.

Inledningsvis hoppades de kunna nå 10 000 fiender, men eftersom det flöt på så bra kunde detta ökas till hundratusentals. Det är dock oklart om vi faktiskt kommer få tampas mot hundratusentals fiender, eller om vi får nöja oss med några futtiga tiotusental.

Chief creative officer Davor Hunski försäkrar även att det klassiska Serious Sam-gameplayet fortfarande finns där, kompletterat med nya stridsscenarier, nya vapen och ett soundtrack med stort fokus på bombastiska trummor.

Skicka en rättelse
Ah, jag blandar ibland ihop den med Roffes Morsa och även En Kikare. 25/05 "Ja, den tror jag också att det var. Tipsade om den igår här i tråden 20:52: ;) En annan busringning, som Fredrik Lindström gjorde i Hassan, (1993-1994)." "100.000, det är absolut tak även för er?" :D https://youtu.be/qIqVTo0PvKo 25/05 Minns när jag lirade demot till det första, från farsans ”Komputer för alla” cd som han fick hela tiden, månadens höjdpunkt när den kom! Äntligen lite nyheter om SS4, hinner förhoppningsvis spela igenom det innan Cyberpunk. 25/05 Tror mer på att det var denna: https://www.youtube.com/watch?v=ddiJr3XmGqY 25/05 Haft mycket nöje i SS2 med polare back in the day på LAN. Roligt köttspel. Hoppas dock de kommer putsa en del på grafiken för just nu ser detta ut lite som något nån gjort på 3 månader i Unity. 25/05 Så länge detta är bättre än det urusla 3an var så är jag på ! 24/05 Jag tänker på en annan busringning, som Fredrik Lindström gjorde i Hassan, (1993-1994). "100.000, det är absolut tak även för er?" https://youtu.be/qIqVTo0PvKo 24/05 ok får köra lite mer Skyrim VR då men Serious Sam är ju hur roliga spel som helst :) jag har haft mycket kul med ettan o tvåan 24/05 Spela mer innan du ger dig på SS3VR säger jag bara för här går det undan och nybörjare kommer bli golvade rätt snabbt. Första halvtimmen är lite meh.. men sen så blir det värsta jävla johnny wick simulatorn med hagel brakare i en hand och AK i andra 24/05 Lär vara roligt i ungefär 5 minuter. 24/05