Stökig start, men verkar ha blivit bättre.

Delar av Star Citizen kan testas gratis fram till den 1 juni. Gratisperioden började i mitten av förra veckan och med ett par dagars mellanrum görs nya skepp tillgängliga kostnadsfritt.

Men inledningsvis rapporterades det om stora problem och buggar. En del kom inte förbi där de skulle skapa en karaktär, andra klagade på upprepade krascher, och ytterligare andra kunde spela problemfritt och tyckte att alpha-version 3.9.1 gjort stora prestandamässiga framsteg mot tidigare versioner.

Du som hunnit testa – hur funkar det för dig? Problemfritt direkt, buggigt i början men bra nu, eller krånglar det än?

I den här Reddit-tråden får du hjälp att komma igång. Star Citizen-kunniga vänner här på FZ hittar du i den officiella Star Citizen-tråden.

Skicka en rättelse
Mark Day "It is very binary, I mean people are either lovers or haters" Inside Star Citizen - BBC Click SQ42 2020? 2019-12-17 https://youtu.be/W_KUzkJoEhU?t=573 Det verkar gälla det mesta, kritiserar man något hatar man det, annars så stödjer man det... 31/05 Så är det med många skepp. Det finns hela skepp som i praktiken är totalt oanvändbara för att mekaniken för dem saknas, som tex de gigantiska Salvaging-skeppen osv. Mekaniker byggs på efter hand i den ordning de passar utvecklingsmässigt, men man ljuger... 26/05 har inte spelat sedan ja typ alpha 3.0 eller så och när jag skulle testa 3.9 så ville spelet inte ladda in från början, men jag fixade det genom återställa mitt konto så min karaktär blev noll ställd. Annars har det inte varit några problem 26/05 Kommer inte förbi gender delen. Får väl vara genderfluid... Tycker det är mysko att varje del i eventet bara är två dagar. Varje del borde ha varit en vecka istället. Men allt kommer ju tillbaka när det släpps. Detta kommer ju återanvändas. 26/05 @Hajfena: Sant, men det var som sagt runt 2013-2014 då dom insåg cryengine inte klarade av så många spelare :p Kingdom come deliverance skulle också ha multiplayer i början, men dom hade samma problem som CIG så dom slopade det. 26/05 Vad lustigt, tänk dig att du inte provat på spelet sedan 2013 och du minns det här: "ORIGIN 315p Add-On Ship ($65) (https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13068-The-300-Series-Reveale) The 315p is ORIGIN’s “exploration” ship, featurin... 25/05 @filbunke: Från början skulle det va ett singleplayer spel som wind commander, multiplayer delen skulle va som demon souls ungefär. Ungefär som att spelarna är osynliga, sen syns dom när man kommer nära och kan starta pvp mot en. 25/05 Fast det var ju inte vad de flesta betalade för 2013, eller senare. De betalade inte för att slåss mot bottar eller riktiga spelar i en arena, för ett racing-spel, eller för star marine. De betalade för ett mmo-spel, Star Citizen. 25/05 fortfarande aldrig testat, ändå redan tröttnat. hoppas att det blir en bra surprise vid release då det trots allt är ett måste-spel 25/05 @Molotov: Det är roligt att se saker dom lägger till i spelet efter varje patch, men om man vill ha en riktigt bra första intryck så bör man nog vänta ett tag till. Det är väldigt många buggar, och många features i spelet är inte tillagda eller är färdi... 25/05