Och FZ spelar det redan.

FZ har fått recensionskod på The Last of Us: Part II, och du får veta vad vi tycker om den lindrigt sagt omsusade uppföljaren... snart. Många på nätet säger att embargot lyfter fredag den 12 juni klockan 9:01 svensk tid, så det kan kanske vara läge att hålla koll på FZ då. I väntan på vår recension visar Sony nytt gameplay på kvällen den 27 maj.

Sony kör en 25 minuter lång State of Play-video tillägnad The Last of Us II, där regissören Neil Druckmann berättar vad som väntar. Det hela avslutas med gameplay som tidigare inte visats.

The Last of Us II-visningen börjar klockan 22 på kvällen, onsdag den 27 maj. Den visas på Youtube och Twitch, men vi bäddar förstås in sändningen i en nyhet så du kan se den här med oss på FZ.

Spelet släpps den 19 juni.

Skicka en rättelse
Tack för ett tydligt svar. Jag tycker att mitt försök till att vara så neutral som möjlig, samtidigt som jag ville vara så ärlig som möjligt, blev förbisett genom en radering. Men vid eftertanke så inser jag att det inte spelar så stor roll, då det är,... 27/05 Jag tog bort den eftersom det var antydningar som leder till antaganden som leder till det vi nu såg hände. Bättre att på ett snyggt sätt säga vad man tycker istället för att antyda kontroversiella saker utan att följa upp. Så resonerade jag denna gång,... 27/05 Låter ju lovande att recensionen släpps så långt innan spelet släpps ändå. Då tror man iaf på det. 27/05 Bra, men trist att ni raderade legitima tankar och åsikter i samma veva. Edit: Nu vet jag att man inte ska dela med sig av man tycker och tänker, trots att man rör sig inom reglerna, då det räcker att en dum person skriver en dum sak, då raderas allt.... 27/05 Tråd rensad på outtalade antydningar och antaganden om andra personers ideologier. 27/05 Jag tror faktiskt att jag avstår från att se mer gameplay nu, vill försöka starta spelet med så fräscha ögon som möjligt. Av det jag sett hittills verkar det vara ganska likt det första spelet rent kontrollmässigt, med vissa tillägg, vilket jag uppskatt... 27/05 Jag fyller år 12 juni. Men tänker inte titta på spelet innan den kommer endå. Har tagit ledigt hela veckan efter 19 juni för att spela spelet mm. Kommer att spela Animal crossing och Death stranding istället den 12 juni. För båda spelen har händelser... 26/05 99% av andra spel är straight så who gives a f*ck? Som jag brukar säga, det viktiga är inte vad du har mellan bena utan vad du har bakom pannbenet. 🙂 26/05 Varför då? Det fungerade ju rätt bra i första spelet. 26/05 Var det verkligen nödvändigt av Naughty Dog att lägga till lesbiska biten i spelet? Det var helt onödigt och dumt tycker jag. 26/05