Shirley Currys hälsa är "inte så bra".

Världens raraste Skyrim-spelare är utan tvivel Shirley Curry. Vi uppmärksammade "Grandma Skyrim" för fyra år sedan och sedan dess har hon hunnit förevigas i kommande The Elder Scrolls VI som npc. Den 82-åriga youtubern är dock osäker på om hon ens kommer hinna spela äventyret, då det kanske inte kommer släppas förrän efter hennes död. Vi hoppas hon har fel.

Men då The Elder Scrolls VI ännu är långt bort kan man förstå hennes dysterhet.

Curry kommer att streama älsklingsspelet mindre framöver, efter negativa kommentarer om hennes Skyrim-kunskaper och gaming-förmågor. En del kritiserar Curry för att hon hellre rollspelar än att slutföra uppdrag. (Om man någon gång ska rollspela är det väl i ett rollspel?!)

I sin senaste vlog tar ger hon kritikerna svar på tal:

I have played Skyrim for years, and I know about the HUD, I know about the different mechanics, how to play the game, and I don't have to be reminded and told all the time.

Curry säger att hälsan överlag inte är så bra; stressnivåerna är "alldeles för höga" och blodtrycket "galet". Efter en två veckor lång Youtube-paus kommer hon streama mindre än hon gjort förut, svara på färre kommentarer och aktivt radera negativa sådana. Kom ihåg: farmor vet bäst!

Skicka en rättelse
jag kommer aldrig fatta varför speljournalister fortfarande försöker hetsa och köra hela "Gamers are evil and racist!" 28/05 Jävla rövstinkande neckbeards! De har förbrukat sin rätt till Internet. 27/05 Det är rätt facinerande igentligen hur internet påverkar ens psyke och gör utan man tänker på dig mindre känslig än "vanliga" mäniskor. Att vi tagit för givet folk beter sig illa och suck it up. för det finns oftast inget man kan göra emot dåliga kommen... 27/05 Rövhattar! det är allt jag har att säga. Precis! Jag övergav alla typer av multiplayer för länge sedan. Jag har ytterst få gånger hoppat in i spel som varit multi. Har spelat med kompisar ibland och senast tillsammans med FZ's utmärkta Division 2 gruppe... 27/05 Precis, de överdrev det hela som om det vore en hatstorm vilket inte var fallet. Hon ville bara spela spelet på sitt eget sett och var trött på att folk konstant klagade på att hon inte spelade som de ville att hon skulle spela. Condescending betyder... 27/05 Fått en rättelse och som vissa redan har kommenterat i tråden: hon verkar motsätta sig VG247-formuleringen, vår nyhet baseras vad hon själv säger i vlogen. 27/05 Gäller tyvärr inte bara äldre, gäller alla. Ungdomar idag tex är ju i undersökning efter undersökning sjukt deprimerade, mår dåligt osv på grund av mobbning inom spel och social media. 27/05 Låter som att du har ett framgångsprojekt pågående för framtida hörselskador. :) 27/05 Ja tills du får hörselnedsättning kanske de är kul. Men du kanske redan har det? :( Inte bra att sabba sin hörsel på det viset. 27/05 att nät troll ens kan gå på en gammal dam. det är utan för mitt förstånd. det är i sånna här lägen jag önskar att id kontroll sker på folk som vill kommentera så man kan hållas ansvarig för vad man skriver 27/05