Hakor kommer att tappas, är löftet.

Assassin's Creed Valhalla kommer bygga en bro mellan Odyssey och Origins, till äldre (men kronologiskt senare) delar i serien. Bland annat kommer man knyta ihop trådarna mellan The Hidden Ones och Order of the Ancients med, mer berömda, assassiner och tempelriddare.

Detta berättar Darby McDevitt, narrative director, för Official Playstation Magazine. Han säger också att saker som sker i Valhalla kommer kratta manegen för framtida spel i serien.

We've spent a lot of effort trying to fill our world with lore that has really meaningful connections to a lot of these titles before and after. Some things that are happening are starting to set the stage for what comes in the games that follow.

McDevitt hintar om storyupptäckter i Valhalla som kommer få hakor att tappas och leda till "Åh, så det är så det hänger ihop med det!"-ögonblick. Assassin's Creed Valhalla tar oss från den norska kusten till 800-talets England, och ska släppas under hösten till både next- och current-gen.

Samma McDevitt berättade igår om att vikingen eller sköldmön Eivor kommer ha en "sammanhängande" personlighet, och inte vara ett blankt blad som i andra rollspel. Han har tidigare antytt att berättelsen i Valhalla inte liknar något vi tidigare sett i spelvärlden.

Det är dock snack om Assassin's Creed Valhalla just nu, men vi väntar fortfarande på att få se en riktigt matig gameplay-demonstration. "Gameplay"-debuten lämnade en del att önska.

Skicka en rättelse
Jag köper alltid deluxe-versionen så brukar inte ha koll på vad dom kostar. Man får ju med alla dlc då. 06/06 för det första så är det väl ändå 250 spänn de tog för DLC till en början och nu är det 125 kr. Men håller med tidigare talare att det är väl ändå bedrövligt att du ska behöva köpa ett tillägg till ett spel för att få storyn förklarade för dig. Det är... 29/05 Det handlar inte om det. ta en jämförelse: du måste betala 45:- extra för att se de sista 15 minuterna på en film, där de avslöjar något viktigt om föregående/kommande filmer. 29/05 Många spel sedan man gav upp på storyn i Assassins spel. 28/05 Ok kan du inte spendera 45kr på ett dlc så respekterar jag det. Jag tycker synd om dig. :) 28/05 Att behöva köpa ett DLC för att få storyn sammanknuten är fan illa dock. 28/05 Nej det är troligen historia som knyts ihop. Origins och Odyssey har ett samband. Den Canon man är i Odyssey har ett samband med karaktärerna i Origins eftersom det är några 100 år efter. Jag spoilar nu men spelar du Legacy of the first blade, alltså... 28/05 Jag uppfattade det som att det var den storyn som knyts ihop, men så kanske de inte var. i sånna fall är det inga problem alls. för planerar att spela igenom både Origins och Odyssey innan Valhalla. Om jag kan slita mig från MHW ett tag. 28/05 Varför vill du se vad som är utanför the animus? Det är ju det värsta med alla spel. Jag vill spela historien och nutid har varit det sämsta med alla spel. 28/05 Spelar Origins nu och tycker det är grymt bra. Hinner väl igenom Odyssey också innan det är dags för detta. 28/05