Våldsamt och vackert.

Uppdatering: Filmen är visad, och det bekräftades än en gång att The Last of Us II blir lika tekniskt snyggt som brutalt våldsamt. Vad tycker du om den kombinationen? Sjung ut i kommentarerna! Och du - absolut inga spoilers från läckan. Tack!

Ursprunglig nyhet: Klockan 22 i kväll rullar Sony igång en State of Play-video med aldrig tidigare visat gameplay-material från The Last of Us: Part II.

Du ser det förstås här på FZ, där du mer än gärna får lufta dina åsikter om det som visas i kommentarerna efteråt. Verkar spelet leva upp till den enorma hypen, eller har du börjat tveka?

Vår egen Jocke Bennet recensionsspelar The Last of Us II för fullt, och kommer leverera ett omdöme en vecka innan spelet släpps den 19 juni. Missa inte!

Skicka en rättelse
Du krånglar till det i onödan. Spelet "vet" varifrån skottet kommer. Det handlar bara om när man eventuellt delger en AI-kontrollerad figur informationen. För övrigt var AI:n i det första spelet bra och detta verkar ännu bättre så man ligger nog före... 01/06 Misstolkade ditt inlägg. Sorry! Men du borde nog ta allt du läser i en PR artikel med en gnutta salt. Fraser som "De kan räkna ut vart du är utifrån vart skott landar" och vice versa, används ganska flitigt. Också väldigt dumt, ska till att vara en över... 01/06 Jag ställde en fråga och presentera lite fakta för dig. Är det "toxic" att bemöta med fakta och en fråga? Eller har du bara svårt för att bli emotsagd? 31/05 Skön person som måste bli toxic för att försvara sitt nya favoritspel. Men fortsätt att länka artiklar fyllda av PR snack. 31/05 Jag vill gärna lägga ett inlägg här. Är jag en av dom få vita män utan privilegier? Min fader har kört lastbil, innan dom hade den grejen som hjälper dom styra. Blivit skadad i jobbet, ett par i släkten försvann när dom arbetade i gruvor. Men en bortskä... 30/05 Nej jag håller med dig men tar man bort de så försvinner ju risken helt. Struntsak helt klart;). 29/05 Jo men det är väl bara ignorera kommentarerna i så fall. Behöver inte pappa Playstation för att gömma dem, men men en struntsak :) 29/05 Så är det ju, men i kommentarsfältet brukar det se ut på ett annat sätt: P. 29/05 https://www.gamespot.com/articles/the-last-of-us-2s-enemy-ai-is-getting-a-big-upgrad/1100-6470119/ Trög som i långsam eller trög som i korkad? Ovan är lite fakta om deras AI... det nämns bland annat att fienderna kan bedöma varifrån du sköt igenom att... 29/05 @matt76: Det här är ett forum för att diskutera spel och en tråd för att diskutera denna trailer. Jag tycker att spel är intressant, därför väljer jag att diskutera det. Och jag har inte attackerat det i ett enda inlägg. Att säga att AIn ser aningen trö... 29/05