Gulflaggan lär bli utsliten.

Fast & Furious: Crossroads blir ett snabbt spel, men inte så snabbt att det hinner i tid till den tänkta releasen nu i maj. Vi får ge oss till tåls över sommaren och sikta in oss på den 7 augusti istället, då spelet släpps till pc, PS4 och Xbox One.

En gameplay-trailer tröstar din eventuella hjärtesorg. Det är det väntade – biljakt kantad av vapen, gigantiska maskiner och coola oneliners. Intressant nog kodas det av Slightly Mad Studios, utvecklaren bakom de betydligt mer realismsträvande Project Cars-spelen. Kan bli intressant att se vad de gör med fria arkadtyglar.

Skicka en rättelse
Ser fantastiskt ut, hoppas man kan köra det i 2000 fps till PS5 😋 28/05 Ja första filmen var ju bra när det handlade om just streetrace, jag har alltid tänkt nfs underground som den filmens spel, i övrigt så har inte interstate 76 åldrats alls väl såg en film på det för inte så längesen :) 28/05 Gameplay känns väldigt 2005. Det är kanske just ett sånt här spel som många vill ha, lite galen action med hyfsat underhållningsvärde när man inte suktar efter något story-tungt. 28/05 Ser ju nästan exakt ut som Split Second. Men det var ju roligt, så behöver ju inte betyda att Fast n Furious är dåligt. 28/05 @DarkSvenn1002: Det spelet kom jag också att tänka på! Det var ganska roligt när det var aktuellt, även om jag var alldeles för ung för att både förstå det eller ens för att över huvud taget spela det. Undrar om det skulle vara kul att återbesöka? Tror... 28/05 Yes, fysiken kändes riktigt bra med rätt tyngd osv och tror det gjordes av samma utvecklare som gjorde första 2 Driver-spelen (Reflections interactive) så inte konstigt att det kändes bra enligt mig Kom att tänka på att det är ju rätt inne med remakes... 28/05 Kulsprutor på taket får mig att tänka på interstate 76 som var riktigt kul när det kom. F&f filmerna är ju snygga men tråkiga, kanske spelet är fult men kul istället? 28/05 Tror jag aldrig klarade det till slutet. Det var bra bilfysik om jag kommer ihåg rätt. Det vara bara jävligt svårt och oförlåtande. Det var glasklart att det var en själv som sög på att klara uppdraget inte att det var ett dåligt kodat spel med dålig... 28/05 Det här fick mig att kolla upp den här scenen igen... Visst, man kanske inte bör jämföra ett AAA-spel med det här, men Uncharted 4 är fyra år gammalt... https://youtu.be/tV9TGafmgK0 28/05 Alltså, det kanske hade varit bättre utan all superusel och cringey voice overs? Men ja, det är ett PS2-spel i stort sett, otroligt out of date med sin gameplay (även grafik då, men mindre betydande) i alla fall av det man såg, men sen är det sällan man... 28/05