Galen sekt i gledsbygds-USA. Vad kan gå fel..?

I helgen låter Ubisoft oss spela Far Cry 5 gratis på pc via Uplay.

Gratisperioden sträcker sig från klockan 15 i morgon, fredag, fram till klockan 20 eller 22 söndag kväll (Ubisoft ger olika besked på olika ställen). Du kan förladda det nu, och det är som sagt Uplay som gäller. Läs mer och gå vidare här.

Som av en händelse är det Far Cry-rea i Ubisoft-butiken. Ordinarie utgåva av femman blir din för 150 kronor, exempelvis. Shoppa här.

Far Cry 5 kom 2018 och kretsar kring en religiös domedagssekt i ett fiktivt Hope County i Montana, USA. FZ:s Fredrik Eriksson kallade det "en actionkomedi" och "ett Far Cry som inte vet hur man har tråkigt", och delade ut betyget 4.

Skicka en rättelse
Hejdundrande roligt spel. Råkade bränna ut mig lite på spelet men det avhjälptes genom att fiska under en ganska lång tid för att kunna köpa ammo och alla bra vapen på en gång! Måste spela igenom åtminstone storyn någon gång. För övrigt är fortfarande... 29/05 Inte kört igenom hela. Men rätt nära, gillade det. Första spelet jag skaffade efter att ha köpt en pc värdig spelande, för första gången på sådär tio år. Så detta spelet kommer nog alltid ha en speciell plats i mitt hjärtat ^_^ 28/05 Håller med! "de påtvingade storydelarna" förstörde spelet jag körde igenom spelet fullt en gång och försökte spela en andra gång men...nej tack.... Jag körde Far Cry 1, 3, och 4 typ 10 gånger minst!(Hatade 2an BTW) 28/05 Jag tycker det är ett riktigt kul spel, enda tråkiga är de påtvingade storydelarna när man når en viss nivå för varje fraktion. De såg väl ingen annan utväg för att kunna föra storyn framåt. 28/05 Main story är ca 18 timmar, det hinner man nog med på en helg (Den går även spela online med andra). 28/05 Köpte det på EGS för cirkus 50 kr :) Riktigt kul! 28/05 Med tanke på alla spel som de ger bort gratis. Håller branschen på att gå över till något liknande mobil? 28/05 Det är dom säkert! Jag glömmer bara bort spelet efter att jag har klarat det och haft roligt med originalet. :) 28/05 Jag som tyckte att DLC i FarCry 4 var nästan de bästa uppdragen i spelet. Kommer inte ihåg vad de heter men 28/05 Jag har köpt alla far cry vid release i princip, skippar dlc men spelen är roliga. Man hinner tröttna mot slutet o kan sen vänta på nästa siffra i spelordningen. 28/05