Så man slipper ta sig vatten över huvudet.

Jag har verkligen gått från att "kanske tycka om Sea of Thieves?" till att tycka mycket, mycket om det under de här två åren. Men något jag då rakt inte tyckt om är checkpoint-bristen i de storybaserade Tall Tale-uppdragen. Well, nu kan jag (och förmodligen många med mig) sluta sura för i nya uppdateringen har Rare fixat just checkpoints i Tall Tales. Prisa Poseidon!

De här uppdragen kan ta en del tid i anspråk, men slutar du innan du är i hamn (heh) tvingas du börja om nästa gång du startar spelet. Det har skapat "viss" frustration bland min besättning.

Lost Treasures-uppdateringen är, förutom detta, ingen gamechanger. Dagliga uppdrag, som du ser varje gång du loggar in, ger oss chansen att tjäna några extra dubloner eller mer guld. Vi får även en rad tidsbundna happenings och lite mer krimskrams i in game-butiken. Mer om detta, och datum och klockslag som gäller, hittar du på Sea of Thieves-sajten eller i videon här.

På onsdag kommer Sea of Thieves till Steam, vilket Microsoft Store-tvivlare lär uppskatta.

Skicka en rättelse
Ja, hela poängen är att alla ska ha samma förutsättningar, och det är skitbra för att nybörjare kan spela med erfarna spelare. Och nackdelen den du säger: ingen utveckling i längden, plus att det blir rätt jäkla tjatigt att slåss mot exakt likadana skel... 29/05 Men du kan ju spela hela uppdraget i ett svep ändå om du vill? Såna här saker gör det möjligt för folk som inte alltid har den tid som behövs (småbarnsföräldrar) att ändå köra lite mer krävande grejer. 29/05 Kan du förklara för mig vad de gör i denna som gör att din färdighet inte behövs längre? 29/05 Det som gör att jag inte spelar detta är för att det är ingen progression över huvudtaget. Man blir liksom aldrig bättre eller får bättre gear. Kanske är grejen med spelet men jag ser inte nöjet i att samla saker om jag inte kan få något bättre för det. 29/05 För mig som inte är speciellt intresserad av PvP, speciellt inte den kaotiska stilen att bara vilja mörda alla andra spelare urskiljningslöst, så tröttnade jag rätt fort på Sea of Thieves tyvärr. Hade gärna sett det som ett solo/coop äventyrande efterso... 29/05 Lite samma som i WoW då eller? Skönt för folk som vill/måste spendera stor del av sin tid på annat än spel men ändå vill kunna ta del av spel som dessa. 29/05 Skönt så man kan slippa att göra om många timmars äventyrande bara för att någon skall förstöra för en. 29/05 Allt för att göra det lättare för noobs som vill förbli noobs som typ alla uppdateringar dom gör till detta spel :( man ska ju absolut inte spela för att bli bra längre 28/05 Mycket välkommet! 28/05