Ett tillfredsställande datum som garanterat inte är fabricerat.

Satisfactory släpptes inledningsvis endast på Epic Games Store, men det skulle visa sig vara en tidsbegränsad exklusivitet. Många siade om att det rörde sig om en 1-årsexklusivitet och att spelet därmed skulle dimpa ned på Steam i februari, men istället var det 2 juni som utvecklaren Coffee Stain Studios satte siktet på.

I en ny video med titeln "Why we delay releases" meddelar dock community manager Jace att släppet kommer att försenas något, men bara till 8 juni. Anledningen till att det inte redan är släppt på Steam är helt enkelt att det inte är redo, eller som Jace säger: "Det är inte bra än, vi måste fixa det".

Han pratar även om att studions ovilja att sätta deadlines huggna i sten grundas i att det leder till "crunch", där utvecklarna måste jobba stora mängder övertid för att hinna klart i tid. Steam-släppet är man dock säkra på, så risken att det försenas ytterligare är försvinnande liten.

Skicka en rättelse
Helt underbart svar. Dessutom är det långt från alla som missbrukar recensioner. Tycker recensionerna är bra, men man får ha igång skallen när ma läser dem och fundera lite själv. Bara ha siffran i tanke brukar vara dåligt underlag, även vid professione... 06/06 Hade spelet varit gratis hade jag hållt med dig. Klarar de av att ta betalt för spelet bör de också kunna klara av negativ kritik. 03/06 Vilken skit faktiskt, kanske görs redan men en nollställning av recensioner och kommentarer vid release kanske vore på sin plats? Måste vara kul att jobba som utvecklare och få en massa skit för saker som inte ens är klara... 03/06 Ja. Är ganska kluven över det systemet. Bra att man kan säga vad man tycker även under early access, men när 90% av användarna missbrukar det så är det bättre att det är låst fram till release. 03/06 Använder inte steam så mycket men vänta, har de recension på early access? 03/06 Inväntar GoG släpp istället. Går och lägger mig i ide så länge. "Fullt fungerande" som sagt. Folk fattar inte vad alpha/beta/early access är och sågar det totalt med recensions systemet redan innan släpp om det buggar minsta lilla. 03/06 Dem vet att steam har ett fullt fungerande (oftast) review system, är spelet skit så kommer det rate'as som skit. Och då säljer de mindre. 01/06 Spelet är i Early Access så det är inte klart. Även det som släpps till steam är early access. Så jag kan hålla med om att uttrycket är lite konstigt men jag antar att de hittat något allvarligt fel som kanske gör att det inte fungerar alls för vissa... 31/05 Förstår jag rätt; spelet är redan släppt till PC på epic store och har varit ute i ett år? Det blir nu förskjutet 6 dagar(?) vid release på steam med motivation att "det är inte bra än, vi måste fixa det"... Är det bara jag som reagerar på denna motiver... 31/05 När man byggt en helt symmetrisk fabrik som använder alla inkommande resurser med jämna siffror, då rinner det nästan till i brallan! Ett givet köp för dig som gillar planering och strukturering :) 30/05