Det är inte läge för att fira just nu, menar Sony.

Det blir inget premiärvisning av Playstation 5-spel på torsdag, som planerat. Playstation meddelar via en tweet att även om de förstår att många sett fram emot det är det inte läge att fira just nu. Utan att skriva det rakt ut syftar de såklart på oroligheterna i USA.

Eventet är inte helt instället, utan framskjutet, och vi får helt vänta på att Sony avtäcker de första stora Playstation 5-spelen. Tidigare skrev man att lanseringen kommer att ske till julhandeln och att den kommer ske globalt, alltså inte utvalda regioner.

För den som redan har bokmärkt vårt schema för Spelsommaren på FZ vet att även lördagen har planerade event, som alternativ till den inställda E3-veckan. Både PC Gaming Show och The Guerilla Collective, som samlar 21 indiespelsföretag, ska sändas från klockan 19:00 på kvällen. Det återstår att se om dessa kommer att genomföras.

Skicka en rättelse
Tydligen har det börja dyka upp reklamfilmer för detta igen med det nya datumet 11:e juni. 08/06 Jag har haft ett par sådana här diskussioner genom åren. Ibland finns där vettig kritik som är utvecklande, andra gånger kommer vi fram till att vi verkligen inte förstår varandra. Det senare brukar ofta leda till att personen inser att det de vill uttr... 07/06 @Carl Johansson-Sundelius: Det är enkelt att be om konkreta exempel, mindre lätt att påvisa hur ens sätt att kommunicera är begränsat. I många fall är ju allting redan raderat. Om man misstänker att ens kommentar kommer raderas, då kommer man inte lägga... 07/06 Flummigt och inte konkret. Vi kan diskutera vidare i din redan etablerade tråd om forumgnäll (https://www.fz.se/forum/trad/439153-sidodiskussion-om-raderade-inlagg). 06/06 Konkret exempel finns. Kanske inte du. Men där en mod får för sig att skydda någon annan! Eller att inte se den andras fel! Sen att du missar det! Är du då skyldig för det? Ja. Och vilken agenda den individen gör det med. Är tydligt i min värld! 06/06 Tvärtom, vi skapar god stämning genom att moderera diskussioner som vi ser kommer spåra ut. Du är ganska luddig i din kritik, har du några konkreta exempel? Vi har samma riktlinjer som vi alltid haft och modererar på samma sätt. Däremot tycker jag mig... 06/06 @Carl Johansson-Sundelius: Jag sa aldrig att sidan är kass, och ni har definitivt gjort ett bra jobb. Men ni tar er för stora friheter att styra konversationer. Det har ni inte gjort i 25 år, det är på senare år som ni valt det och ni visar en partiskhe... 06/06 Haha, ”egenutnämnda uppdrag”. Ja, FZ är vår sajt. Som har funnits i snart 25 år och är större och mer levande än någonsin. Men visst, vi är kass. Trevlig helg! 06/06 Jag kommer alltid kritisera ert sätt att sköta ert egenutnämnda uppdrag. Ni gör det så enormt dåligt. Det finns ju inga regler att förhålla sig till. Ni gör bara som ni vill. 06/06 Det är väl ingen som har sagt att det är en stor sak att det skjuter på det någon vecka eller två, vart har du fått det ifrån? Det folk ifrågasätter är budskapet de kommunicerar om varför. 03/06