Även IGN väljer att senarelägga sitt planerade alternativ-E3.

Den planerade visningen av Cyberpunk 2077, som skulle ha skett nästa vecka den 11 juni, senareläggs två veckor till den 25 juni. Det meddelades via det officiella Twitter-kontot för en liten stund sedan.

Även IGN, som för några månader sedan annonserade sina ambitioner att ersätta E3 med sitt Summer of Gaming, väljer att skjuta på sina planer. Deras evenemang skulle ha startat den 5 juni men drar istället igång den 8 juni.

Det återstår att se vad som sker med The Guerilla Collective samt PC Gaming Show som enligt planeringen skulle sändas nu på lördag.

Skicka en rättelse
https://i.imgur.com/WyUJ81Z.jpg 03/06 Det var ju synd! Trådarna blir roligare och roligare att läsa i alla fall med all denna försening. 03/06 Kan inte 2020 bara dra åt helvete??? Så förbannat less på detta år så jag vill bara kräkas. 03/06 Inte så förtjust i just detta ställningstagande.(organisationen i fråga dom tar ställningstagande till då) Trist med förseningar, men det är inget som bör göra någon upprörd direkt, det visas när det visas 03/06 Har en liknande rädsla, att de satsat så mycket på presentationen att det blir ganska låg komplexitet på innehållet och interaktionen. 03/06 De måste nog leta med förstoringsglas för att hitta något instressant att visa. Jag tycker spelet påminner lite om Brink i hur de visar spelet. Brink var hur snyggt och som helst men det var inte speciellt roligt att spela. 03/06 Happ då vet jag väl att jag politiskt inte tycker som CDPR iaf, det kommer dock inte stoppa mig från att köpa deras spel. :) 03/06 Jag ser det som att det är människor som jobbar på ett företag som samtligt tycker och känner saker, för det är vad människor gör. Varför ska ha dra så stora växlar på allt, man kan väl reagera på bilderna poliserna som kväver snubben och tycka det är... 03/06 USA har dominerat vår kultur och ekonomi i 100 år. Då blir det så att det som händer i USA för överlägset störst uppmärksamhet, av den enkla anledningen att vi är mer benägna att ta till oss vad som sker där än i övriga världen. Långt färre av oss skull... 03/06 Håller med. Visst kan det säkert finnas nån poäng, men en enorm känsla kryper in i kroppen att det känns väldigt ... "random" när man gör ett sånt där drag. 03/06