Harvest kommer redan den här månaden.

Så sent som i mars fick populära Path of Exile en gratisexpansion (uppdatering kanske är en mer rättvis benämning), i form av Delirium. Snart är det dags för mer gratisgodis, då man släpper något som heter Harvest. Datumet är 19 juni för pc, och 24 juni för PS4 och Xbox One.

I Harvest odlar Oshabi sin heliga trädgård, the sacred grove. Där kan man så frön från som ger upphov till nya, hemska varelser från vilka det går att skörda livskraft som sedan kan craftas in i föremål.

“Our June expansion contains the Harvest challenge league, powerful new crafting options, eight new skills, two new support gems, revamps of Two-handed Weapons, Warcry skills, Brands, Slams and the Passive Skill Tree itself. We've also introduced 12 new unique items and rebalanced over 50 existing ones.”

Grinding Gear Games släpper också två nya supporter packs, Malice och Benevolence. Dessa kostar reda pengar, till skillnad från Harvest som laddas ner gratis.

Tack till Lasrod för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
19e juni. Personligen är jag väl lite småskeptisk till harvest mekaniken. Men massa reworks av Uniques, Two-hander fixen samt massa annat är ju sweet. T.o.m deras mest mediokra league expansioner är ju 10x mer än vad Diablo 3s kan erbjuda. 03/06 När börjar nya ligan? vart lite sugen att hoppa in igen efter 1 års pause. 03/06 Jag köpte in mej i alphan för 10 euro för nånga herrans år sedan. Det visade sej att jag dessutom fick ingame valuta för dessa pengarna också vilket jag köpte 7-8 bankplatser. Precis som du säger så blir det nog svårt att lira spelet utan extra slots... 03/06 Håller med men för 2-300kr så har du så du klarar dig och för dom pengarna är spelet väldigt billigt med tanke på vad man får. Jag tycker de har ett riktigt bra upplägg. 03/06 Jo det är mer "Testa gratis och köp lite QoL för $30-40 om du gillar det" :) Ska bli kul med nya Brand Support gem och se hur det blir med 2-hands. Kanske blir en EQ Jugg. :) 03/06 "Prova på gratis" känns som en mer rättvis benämning. Det kostar inget att spela det, men i praktiken är det i stort sett omöjligt att spela PoE seriöst utan att köpa stash space. 03/06 Du var ju inte helt ute och cyklade ändå! 03/06 Jag är imponerad varje gång de släpper något nytt. Det är galet mycket de lyckas klämma in på den korta utvecklingstiden. Harvest tycker jag ser ut att vara riktigt kul. 03/06 Trodde de gjort en Animal Crossing/Stardew Valley-kopia. 03/06 Är det inte alltid gratis? 03/06