Släpps tidigt 2021.

I Elite Dangerous: Odyssey parkerar du rymdskeppet och utforskar världar till fots. Frontier beskriver nästa expansion som en möjlighet att utforska galaxen på nya sätt, och du kan välja mellan diplomati, smyguppdrag och rå action i uppdrag med mängder av valfrihet och variation.

Du kan spela ensam eller med andra, och precis som i flygdelen gör du klokt i att utrusta dig för den situation som väntar. Och du kan förstås ta hjälp av andra om du vill.

Elite Dangerous: Odyssey ska släppas tidigt 2021, till pc (Steam), PS4 och Xbox One. Första trailern har du ovan, och mer info här.

Tack till Fulci för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Ja det tycker jag nog. Det är en av de häftigaste VR-upplevelserna som finns, men en enorm känsla för skalan (allt är jättejättestort, verkligen stooort) jämfört med "2D"-upplevelsen. Det är dessutom "postcard"-snyggt så det skriker om det. Det är väl... 08/06 Stort tack för återkopplingen! 05/06 @beersgarden: Det är helt ok, jag lirade med mus och tangenter i ca 3 månader och man får en bra känsla för det tillslut. Lite keybinds som behöver ädras pga mina flottiga korvfingrar men jag skulle säga att det fungerar bra. Med HOTAS så får du en helt... 05/06 Ganska säker på att det mesta de släppte som DLC fanns med på deras kickstarter roadmap. Sen släppte de allt som DLC istället. 05/06 Eeeeh nej. Och vad menar du ens med borde varit med från början? Visst, i många fall kan man tycka det som t ex fyrhjulingarna i The Hunter: CotW men i de flesta fall är det material som börjat utvecklats efter grundspelet var klart som extra kartor och... 05/06 Är Elite Dangerous värt att börja spela efter alla dessa år? Tänkte om man skulle ta och köra det i VR. Kört en del No Mans Sky men tröttnat lite. 04/06 "Currently, Elite Dangerous: Odyssey will not be VR-compatible at launch. We’re big fans of VR and we are truly proud of the amazing experience that we currently offer in Elite Dangerous. However, the new gameplay, mechanics and features that will be... 04/06 Förutom Horizons då... 04/06 Nu har alla de uppdateringarna varit fria dock. 04/06 Eh, elite dangerous dlc's har ju varit några utav dom matigaste dlc's på marknaden. 200 spänn för något som är mer som en expansion än dlc är rätt generöst ändå. Och att kunna gå ur skeppet har aldrig ens varit på kartan. 04/06