Nu börjar väntan på Battlefield 6.

I förmiddags släpptes den sista uppdateringen med gratis innehåll till Battlefield V. Det är en rejält tilltagen rackare, med två banor, nio vapen, sex fordon/farkoster, tre granater och fem gadgets. Plus en mängd justeringar.

På den ena banan, libyska Al Marj Encampment, brakar infanteri samman, och den växlar från täta närstrider till pangande på lite mer avstånd. Den andra är en utökad Provence-bana för 64 spelare.

Ändringslistan är omfattande, du kan gå igenom den i detalj i Battlefield-forumet.

Dice kommer fortsätta uppdatera Battlefield V med säkerhets- och buggfixar, men detta ska vara den sista innehållsuppdateringen för det drygt 1,5 år gamla spelet. Så nu är det bara att koppla på tålamodet och invänta besked om Battlefield 6.

Skicka en rättelse
@blackidus Det där med custom server är så långt ifrån en privat dedikerad server man kan komma och räknas inte. Det är DICE/EAs sätt att pissa på alla som frågat efter det. Lite som det där "mom: we have X-thing at home"-memet. 3 panzershreck, 3 dynami... 05/06 @Shrudder: Håller med om det mesta, BFV har en massa fel. Men custom servers finns sedan några månader tillbaka, men med väldigt få inställningar. Välj banor och spellägen, that´s it, du kan inte ens välja namnet på din server. Den är dessutom bara live... 05/06 @Shrudder: Ja, att det ska krävas 6 raketer för att förstöra en stridsvagn är så sjukt att man inte vet vart man ska ta vägen. 05/06 @blackidus: Jag använde ju min Lewis Gun framförallt på långa avstånd så jag märker såklart av att det krävs en extra kula varje gång. Synd, då denna setup var den enda jag tyckte kändes tillfredsställande och lite extra dödlig. Har testat andra klasser... 05/06 Nu när jag fick spelet gratis har jag faktiskt provat det ordentligt. Som någon som bara skrapat på ytan av Battlefield-serien efter Bad Company 2 så är det väldigt tydligt hur DICE/EA fullständigt tappat det. Det är uppenbart att serien gått till att... 05/06 Synd att DICE levererar spel av så varierande kvalitet hela tiden. BF3 var bra, BF4 var det inte (enligt mig iaf), BF1 var bra, BF5 var det inte. Hur jävla svårt ska det va att leverera ett balanserat spel med bra banor? 05/06 Hittade lite statistik från dem olika uppdateringarna på din Lewis :) 5.0 Lewis 4-6 kulor för att döda 5.2 Lewis 5-8 kulor för att döda 5.2.2 Lewis 4-8 kulor för att döda 6.2 Lewis 4-7 kulor för att döda Den tar lika många kulor att döda på nära avstånd... 05/06 Trodde att meningen med live service spel var att hålla dem vid liv i många år för att undvika att splitta spelarbasen med nya titlar BF5 har dock varit en dumpster fire sen launch. 05/06 Håller med helt. Jag har nästan enbart spelat HC i de senaste BF-titlarna, men har inte känt behovet alls i BFV 04/06 Men hur kan du säga att det är bulletsponges i BFV? Dem har ju utgått från BF3/BF4, visst dem fipplade med den runt jul men det drog man ju tillbaka. Finns många fel med BFV men gunplayet har faktiskt varit en av få delar som varit bra förutom perioden... 04/06