Oron har vuxit kring The Evil Within-studions Ghostwire Tokyo i takt med att tystnaden fortsatt. Efter premiären på E3 i fjol är enda nyheten att tala om det faktum att Ikumi Nakamura lämnat Tango Gameworks. Och hon var inte vem som helst utan beskrev spelet som sitt "eget barn".

I en färsk intervju med IGN kommer dock Shinji Mikami, för evigt känd som Resident Evil-skaparen, med lugnande besked. Han berättar att idén var Nakamuras, att man gått in i full produktionstempo efter några års förproduktion, och att det är "en helt ny typ av spel".

The initial team started with about five people and we worked on it for six months. We then expanded to 10 people and we worked on it for a few years before we went into full production.

Mikami har mer av en assisterande roll i projektet, men säger ändå att han "förmodligen aldrig lagt mer tid" på ett spel än med Ghostwire. Vi vet som sagt ytterst lite om spelet, men premissen låter som en blandning av skräck, superkrafter och mysterium. En ny typ av spel? Vi får väl se.