Inte hela laguppställningen, men en bra bit på väg.

Efter en lång tids frånvaro, då allt fokus låg på EA:s egen Origin-plattform, är nu flera av företagets titlar tillbaka på Steam. Redan förra året fick Valves plattform finbesök av Jedi: Fallen Order i en sorts fredstrevare, och nu följer 12 andra titlar efter.

Dragon Age: Inquisition tar tillbaka serien till Valves butik, efter debaclet med Dragon Age 2:s dlc som var en av anledningarna till att företagen skildes åt från första början. De allra största titlarna, som BF-spelen och Apex Legends, ligger fortfarande kvar som exklusiva för Origin, men vi hittar istället Burnout Paradise: Remastered, Mirror’s Edge Catalyst, Plants Vs Zombies: Battle For Neighborville och några Need For Speed-titlar.

Skicka en rättelse
så med andra ord du ifrågasätter nåns kommentar (även den uppenbarlig var ironiskt) som handlar om två företag vars nyheten handlar om medans du själv sätter ut en kommentar om ett företag som inte ens e med i nyheten. 10/06 Detta blir sista inlägget med tanke på tillsägelsen. Men nu skrev jag visserligen en liten spydig rad i ett inlägg annars fyllt med det positiva. Efter det har jag endast svarat på inlägg. Och jag frågade bara varför han drog in Valve i smeten när det... 10/06 Du får ursäkta, men den här nyheten handlar om EA och Steam. EGS har fått skäll i typ varje nyhet vi skrivit om dem sen de började med exklusiviteter. Bojkott är en sak, att lufta sina åsikter i ickerelaterade nyheter något annat. Kritisera gärna Epic,... 09/06 Också ifrågasätter du nån om hatet mot Valve när dom visserligen ironisk är gör en poäng som du inte vill se... Visar hur enkelriktat ditt hat är.. Och jag använder heller inte Epic och gillar inte deras exklusiva grejer, men jag låter inte det ta över... 09/06 Det är högst relevant och ett ypperligt tillfälle att belysa problemet. Eftersom det är just det här vi som bojkottar EGS vill ha. Du är den enda som nämner hat. Om det inte passar så behöver du inte svara eller läsa. Tack och adjö. 09/06 Icke argsinta personer vet att där e en tid och plats för saker att nämna, därför folk e vettiga att vara tysta på bion och inte snackar äckliga saker under middagen, precis som dom vet att man inte behöver dra in sitt egna har mot ett företag på en art... 09/06 Skulle inte kalla diskussioner för konflikter. Och inga diskussioner om EPIC är onödiga, precis som att inga diskussioner om vad som sker i världen just nu är onödiga. Det känns som sagt relevant att belysa det när någon går emot vad de gör. Speciellt... 09/06 I en artikel som handlar om EA och Steam/Valve och som är av en väldigt positiv sak så känns det väldigt onödigt att fokusera sej på nåt negativt, ej u bara att kolla på vad som hänt med tråden... den har bara skaffat onödiga konflikter om epic efter... 09/06 Varför dra in Epic i detta från början!! Och bli knte blind av ditt har över Epic, det hjälper dej inte Och hatar knte Valve, gillar dom mycket 08/06 Varför dra in Valve i det? EA hade sina egna spel på sin egen platform, och det är inget fel med det. Att de väljer att släppa sina spel på fler platformar är dock bra för oss konsumenter. Snygg halmgubbe du gjorde. Om du ska hata på Valve så kan du väl... 08/06