Dags att begrava spelets framerate-problem för gott?

Likt i princip alla spel från Fromsoftware hyllades PS4-exklusiva Bloodborne svårt, trots sina svåra framerateproblem. "Om det ändå släpptes till pc, då...!", har många säkerligen tänkt under årens lopp, och pc-ryktena har florerat av och till. Nu är det dags att damma av dem igen.

Det tisslas och tasslas från bransch-insiders om att en pc-version är på gång. Twitter-profilen Sloth Mom hävdar, via "pålitlig källa", att spelet kommer till pc och "vet vem som sköter portningen".

I've had it confirmed by a very trusted source, and I have a lot of faith in the company who's doing the port, you won't be disappointed. It genuinely is happening.

Sloth Mom får stöd av Wario64 som hälsar att du kan spela Bloodborne på pc via PS Now "...eller vänta lite längre". Sloth Mom hävdar att vi under det uppskjutna PS5-eventet ikväll skulle ha fått nys om remastern till Playstation 5, förutom pc. Vi håller ögonen öppna och blodsprängda.

Skicka en rättelse
@employed: Haha bra poäng! 10/06 Kanske just därför det behöver en riktigt remastered. ;) 10/06 Du måste ju öppna upp genvägarna! Sen tar det inte mer än en minut fram till bossarna om du dör:) 08/06 Hade inte heller tackat nej till en riktig remaster av Demon's Souls heller även om jag gärna hade lirat igenom ett upphottat Bloodborne med. Demon's var det som fick mig att köpa en PS3:a! 07/06 Alltså jag kan förstå varför många tycker Soulsspelen och Bloodbourne är dryga. Om man inte fattar hur ojämn fps och frametime påverkar ens input, tja alltså... http://www.youtube.com/watch?v=RRahPd_JzsM&t=3m20s (3:20-4:10) 07/06 Världsklass? Snälla. En del av alla souls spel handlar om att överkomma hinder och bli bättre som spelare. Du gav upp innan du kunde uppleva det, så skyll inte på spelet. 07/06 Gör det! Bloodborne är ett av få spelen som jag bemödat mig att ta platinum i. Helt klart denna generations bästa spel samt all time top 5 för mig. 07/06 Hur långt kom du? Första området i spelet kan vara rätt brutalt för nybörjare, jag hade själv stora problem och var nära att ge upp tills jag bestämde mig för att bara rusha genom allt tills jag kunde låsa upp första genvägen och även hitta de två först... 07/06 Gissar att hela Rogue-like genre inte är din grej? 06/06 Det är ju dock valfritt att köpa det, dessutom är det knappast Fromsoftware som gör remasters. De håller på med Elden Ring. Givetvis är det bra för företagen, ta ett gammalt spel och polera det är betydligt billigare än att skapa något helt nytt, men... 06/06