Kan de "nå en bredare publik" utan att skrämma bort sim-rävarna?

Project Cars 3 har utannonserats, och utvecklaren säger sig vilja rikta in sig på en bredare publik. Nu har de första gameplay-videorna börjat dyka upp på Youtube, och de ger oss en ganska bra uppfattning om vad vi kan vänta oss.

Många har uttryckt oro om att spelet ska bli för "arkadigt", men drift-videon ovan med Corvetten tycks visa att simuleringen är ganska verklighetstrogen när alla former av assistans är avslagna. I den andra videon verkar vissa assistansfunktioner vara påslagna, och gameplayet är helt klart lite mer arkadigt. Vi får hålla tummarna för att inställningsmöjligheterna är gedigna så att både gröngölingar och sim-veteraner hittar något att gilla i Project Cars 3.

Vi har ännu inte fått något spikat släppdatum för spelet, men Slightly Mad Studios siktar på release till Playstation 4, Xbox One och PC senare under sommaren.

Skicka en rättelse
Det hade varit smaskigt de! Själv spelar jag mest Dirt Rally 2.0 just nu, utmanande och riktigt snyggt på PC. Project Cars 3 blir spännande att testa men längtar även efter de nya Test Drive och förhoppningsvis ett nytt Forza till Series X. 08/06 @jbx: Har Wreckfest installerat och lirar ibland men tappar intresset efter spela banorna om och om igen. behövs mer! Älskar GTR och Forza. Spelat race 07 bara för åka på min favoritbana Anderstorp men ja.. jag behöver väl mer banor helt enkelt. :) Hade... 07/06 Need for speed: Shift är det första som ploppar upp i skallen när jag ser dessa videos. Ser väldigt likt ut. 07/06 Är det NÅGON sorts spel där reflektioner konstant utgör en väsentlig del av bilden är det ju bilspel med alla karosspeglingar. Saknade att se bilar på sidorna. (fast inte ens tunneltak speglades underligt nog). Fixa raytrace i eran motor redan!! XE..... 07/06 För min del får dom gärna fortsätta att fokusera på fysiken och realismen i att köra snarare än omgivningen. Blir köp för VR i simulatorstolen. 06/06 Wreckfest? 😄 06/06 Iracing rullar ut AI löpande. Nu har jag bara kört Porsche GT3 Cup med AI men den håller riktigt hög standard som Racing AI. 06/06 Vill de ha en bredare publik tappar de den etablerade. Man kan inte äta kakan och ha den kvar, målgrupperna för arkad-racing och sim-racing är helt olika och någon halvdan hybrid kommer inte kunna mäta sig med spelen som helt fokuserar på det ena eller... 06/06 PC versionen ska ha "Best in class" VR support. Jag har inte spelat några tidigare bilspel i VR så inga egna erfarenheter https://uploadvr.com/project-cars-3-vr-support-pc/ 06/06 Det är för mycket motion blur! Det ser ut som en korsning av Grid och Forza! Hoppas det går att stänga av eller att dom gör om det på denna punkt! Hade hoppats på en förfining av PC2. Dom ska hålla sig till Simracing och gå åt simulatorhållet, Project... 06/06